mandag 12. november 2018

Ildfaste porsjonsformer

De kan brukes til å lage en kremet grateng, pai eller lasagne. Eller kanskje du vil lage en dessertpai, créme brûlée eller fondue med frukt og smeltet sjokolade? Hos Europris kan du kjøpe ildfaste former i flere størrelser og farger, her finner du garantert noe som passer til dine behov. Her er mulighetene mange!


Cook and Serve er en serie med ildfaste former fra Stelton sin Rig-Tig serie. De ildfaste formene kan plasseres inne i hverandre slik at de opptar mindre lagringsplass i skapet. Hos oss finner du alt du trenger for å imponere gjestene med lekre ovnsretter. Vi har ildfaste former i forskjellige størrelser og dybder, fra grunne ovnsfat til dype ovnsformer. Sjekk også ut våre bokser i glass som tåler ovnstemperaturer og som du også kan få kjøpt praktiske lokk til.


En holdbar ildfast form gjør steking og ovnsbaking til en lek. Norske plommer er en ren nytelse. Spis dem som de er eller bak nydelige kaker og paier. Server formene varme og gjerne med litt pisket krem, vaniljesaus eller is til. Ovnsbakte bær med hvit sjokolade og is.


Ildfaste former Sensation. Helle eggedosisen over. Sil blandingen og hell det over i ildfaste porsjonsformer. Stek i ovn på nederste rille på 1°C, ca. Desserten skal kjennes litt fast når du trykker lett på den.


Porsjonsformer på eikefat Beregnet levering 27. Lises porsjonsformer er alle dekorerte med søte blomster i blått og gull. Formene er perfekte til små paier, ovnsbakte grønnsaker, minipotetgratenger, suffléer eller sjokoladefondanter. Server dem direkte fra ovnen på det medfølgende trefatet.


Smør en stor ildfast form eller ildfaste porsjonsformer. Selger en stor og fem små porsjonsformer , ildfaste. Supre til alt du skal servere fra ovnen. Lasagne, løksuppe, gratenger,osv.


Kjempefine, og leggå vaske i maskin. Ble med hjem etter en tur i Spania. Schott Mainz, Jena Glas, 70-talls retro. Selges samlet Se gjerne mine andre annonser på finn. Nydelig vegetarlasagne servert i like nydelige porsjonsformer fra Pillivuyt passer såvel til hverdag som til fest!


Ildfaste porsjonsformer

I anledning Pillivuyt’s 2års jubileum har jeg utviklet en oppskrift som passer til ildfaste porsjonsformer fra Pillivuyt. Sett ildfaste porsjonsformer i en langpanne og hell i kremblandingen. Se utvalg av ildfaste former i glass, stentøy og porselen. Fra det rustfrie kjøleskapet tok han frem to ildfaste porsjonsformer.


Crème brûlée, det liker du jo. Johan strødde råsukker over formene og rakte Karin en. Du kan også lage desserten i en stor ildfast. Sortimentet vårt av kakeformer og bakeformer er stort, og alle kan finne sin egen favorittform som passer best til kaken man liker best å lage. Smuldre sammen mel, smør og sukker.


Ildfaste porsjonsformer

Stek på grill med lokk eller i stekeovnen på 2°C til skorpen er sprø og gyllen, ca. Server paien mens den fortsatt er lun. Fordel dette over bærene. Krem, pisket rømme med vaniljesukker, eller iskrem er godt til. Forvarm grillelementet i ovnen og smør fire ildfaste porsjonsformer.


Har du små kokker i huset? Kok pastaen i salt vann til den er al dente. Varm kremfløte og melk i en kjele over medium varme til det begynner å småkoke. Skru ned varmen og rør inn gulost og en desiliter parmesan.


Ildfaste porsjonsformer

Krydre med salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg