torsdag 15. november 2018

Epoxy maling gulvbelegg

Til bolig, våtrom, hytte, kontor, messer og butikker. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Byggprodukter for Nordisk klima. Lik pris nett og butikk. Stort sortiment, les mer her.


Rask levering og super service! Hvis du får epoxy på huden, kan du risikere å få en allergisk reaksjon. Får du maling på huden, skal du straks vaske det bort med såpe og vann. Egnet for gulv i bolighus, og gulv som utsettes for trafikk innenfor handel og industri. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling.


Derfor skal du bruke hansker som er særskilt godkjent til epoxy , vernebriller eller ansiktsmaske og en maledrakt. Kjøp på nett eller i butikk. Oslo Epoxybelegg installerer slitesterke gulvbelegg på eksisterende flytsparkel, påstøp- og betongunderlag.


Ved behov oppretting av ujevnt underlag eller sparkling og støping av ny flate, påtar vi oss disse oppgavene i samarbeid med ledende produktleverandører. Ta kontakt for et komplett og konkurransedyktig gulvtilbud. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. Vi leverer et stort utvalg gulvsystemer til bolig, industri og bedriftsmarkedet.


Systemene vi leverer er alle typer epoxy , polyuretan, akryl, beton-cire samt gulvstøp og avretting av gulv. Epoxy er et herdeplastbelegg, som historisk sett har blitt benyttet i industrien for å oppnå slitesterke gulv. Epoxy gulv er derfor god egnet på lager, verksteder og produksjonslokaler, der det er mye slitasje. Epoxy gulv har i det senere også blitt populært i butikker, kontorlokaler, skoler og servicebedrifter. At et epoxy gulv bad både er slitesterkt, lett å rengjøre og ser unikt og fint ut, er nok flere av grunnen til at det skjer.


EpoxyMaling hjelper deg hele veien om du ønsker å legge epoxy på badegulv. Underlaget er viktig. Når man legger epoxy skal gulvet være dødt, og det er derfor det blir primært lagt på betonggulv.


Epoxy kan bli glatt dersom man får mye snø, is og såpevann på belegget. Det finnes mange løsninger på antiskli som gjør gulvet sklisikkert. Kan epoxy brukes ute?


Vi har andre gulvbelegg som egner seg bedre utendørs som for eksempel Cemcrete, Polyaspartic og. Epoxy er i utgangspunktet ikke UV-bestandig, så det vil kunne gulne noe. Myke, heterogene vinylbelegg, såkalt boligvinyl, er dårlig egnet for overmaling.


Vi i Villas ekspert på maling , tapet og gulv, Kristian Owren, svarer: Hvorvidt gulvbelegget kan males, kommer an på hvilken type gulvbelegg det er snakk om. Disse produktene gjør det de gjør godt nok, men de er ikke det samme som et epoxy gulvbelegg. Disse gulvbeleggene er myke og gir dårlig heft, og malingen vil kunne sprekke opp og flasse av.


Det vil få fliser og fugemasse malt i en farge, som ligner utseendet til malt murstens. Du får ikke et epoxy belegg som forsterker gulvet og motstår riper og misfarging. I tillegg vil malingen skli og skrelle som enhver maling.


Takk for at du tok kontakt med oss. Vår leverandør anbefaler ikke å male gulvbelegg. Et slikt gulv er fleksibelt og det er ofte bonet. Epoxi - maling er for betong og det kan brukes på tre.


Ha en fortsatt fin dag! Ofte er det mulig å legge epoxy i gamle hus, så lenge man er sikker på at det ikke sprekker opp. Men det går også an å legge det på tregulv, og da legger vi fem til ti millimeter med fibermasse først, sier han. Spesielt i funkishus har dette blitt populært, og det er mange yngre boligeiere som velger epoxy.


Et godt gulv er mye verdt. Svar: Ja, det kan man. EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke. Du bør ikke bruke vanlig gulvmaling, for den flasser lett av. Bruk heller Epoxy - maling.


Der følger det med en liten boks som du blander i malingen, og den gjør at malingen herdes, sånn at den sitter mye bedre. Husk å bestille tynner i tillegg til maling ! Vannbasert epoxy er vår anbefaling i kjellere og rom i bolighus samt kontorer osv. Sørg for å støvsuge og rengjøre gulvet godt først. Tenkte å male gulvet, jeg har søkt litt på nett og ser at det skal gå å gjøre dette med enten vinylmaling eller epoxy maling.


Noen som har erfaringer og dele? Til våte rom er ikke maling av vinylgulv like uproblematisk, og man kan ikke regne med et varig resultat ved maling av vinylbelegg i våtrom. Vinylgulv som er påført PUR-overflatebeskyttelse bør det også gå fint å male, men det er da ekstra viktig å rense grundig og eventuelt fjerne all polish før man setter igang. Norsk Epoxy er ledende i Norge på installasjon av herdeplastgulv og betongsliping.


Vi er totalentreprenør på gulv og gjør alt av gulvstøp, gulvavretting, forbehandling, installerer alle typer herdeplastgulv samt etterbehandling. Vi leverer gulvløsninger som tilfredsstiller krav til miljø, bruksområde og utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg