fredag 9. november 2018

Klar voksduk

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Gjennomsiktig voksduk til å legge over eller under en tekstilduk.


Klar voksduk

Bruk klar plast som en gjennomsiktig voksduk på trebordet. Leveres alltid på en rull uten. Se lagerbeholdning i butikk Pr.


Bruk duken som vanlig duk – eller som beskyttelse oppå eller under en tekstilduk. Voksduk ENGSMELLE 140cm klar. Kvaliteten er svært slitesterk og lett å tørke av med en fuktig klut.


Klar plast med trykk. Her finnes et stort utvalg av gjennomsiktige voksduker med trykk. Transparent duk som er flott å ha over pene duker eller bordplater. NB: Det er kun mulig å bestille i hele meter i nettbutikken. Julevoksduken er fremme og klar til å bli griset ned av en Mr.


Tror dere det går an å sy regnjakke av voksduk , eller blir det fryktelig, fryktelig klamt? Da tenker jeg i forhold til annet regntøystoff, er jo klar over a. Gjør som Mona og sy deg en liten reisemappe i gjennomsiktig voksduk. Etter bruk er det bare å tørke av duk og forkle, så er de klare til en ny omgang!


Klar voksduk

Lag den rette stemningen inne eller ute med voksduk av PVC eller akryl, og voksdukene våre er frie for ftalater. Fordelen med voksduk metervare er at når du har klippet til ønsket lengde, så er du ferdig. Forskjellen på voksduk og akrylduk Duker i voks, akryl og plast er praktiske og lettstelte, og egner seg like bra inne som ute. De tåler søl, er vannavstøtende og beskytter bordplaten under.


En voksduk har et pvc-belegg på oversiden som gjør duken helt vanntett. Den holder på søl, og er lett å tørke av, samtidig som den beskytter bordplaten. Vi har også voksduk som metervare, slik at du kan få den kappet i akkurat den lengden du trenger. Vi har blandt annet duker og løpere i lin og bomull. Trenger du en mer slitesterkt eller vanntett duk kan en voksduk være å anbefale, de kommer i ulike størrelser med ulikt motiv på, en voksduk er perfekt til å beskytte bordet fra søl og fukt, du tørker bare av duken med en fuktig klut så er den ren og klar for neste selskap.


Klar voksduk

Flott voksduk med prikker. Det følger med en klut som er laget spesielt for bruk på voksduk. Duken er metervare, og vi klipper den så lang du ønsker. Prisen per meter er kun kr. Ja, vi har alltid voksduk på.


Det er ikke med tanke på turbruk, men til byen og gåtur til jobb og sånn. Beskyt dit nye, flotte bord med en gennemsigtig klar voksdug. Hvis du gerne vil have en gennemsigtig dug, som falder pænt som en stofdug, kan du vælge en klar plast i tykkelsen mm.


Klar voksduk

Du kan stadig glæde dig ved at se bordet. Den er både blød og lækker - og samtidig i en go kraftig kvalitet som en almindelig voksdug. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg