onsdag 7. november 2018

Terrassebeis farger 2017

Terrassebeis farger 2017

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Det er hyggelig med en godt vedlikeholdt terrasse.


Flytt ut og lag en liten stue på terrassen med kurver, sofa og noen fine puter. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Vårt store fargeutvalg gjør at du kan få det akkurat slik du selv vil. Husk at du finner våre bestselgende farger ferdig blandet hos din fargehandler.


Påføring av terrassebeis. Beis ett eller maks to bord i hele lengderetningen av gangen. For å komme til der det er for trangt og smalt for rulle, bruker du en beispensel. La beisen trekke inn i 5-minutter og tørk av overskuddet med klut eller fille, eller lås rullebøylen og etterstryk med denne, for å fjerne overskytende beis.


Norske Sundays lager utemøbler og interiør som gir stil og moment på uteplassen. Servering i friske farger. Det kan godt sprake litt i fargene både på utemøbler og interiør.


Tenk nøye gjennom hvilken farge du skal gå for. Selvfølgelig skal du ikke bare tenke praktisk når du skal behandle terrassen din. Målet er å skape en hyggelig atmosfære, og du må derfor velge terrassebeisen i den fargen som kompletterer og står i stil med huset og omgivelsene rundt. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet.


Terrassebeis farger 2017

Dessuten vil terrassebeis beskytte treverket bedre mot regn enn det olje gjør. Bjørg Owren ved Informasjonskontoret for farge og interiør (IFI), understreker samtidig at man må bruke beis som er direkte beregnet for terrassebord. Beis eller dekkbeis som er beregnet på veggkledning, skal ikke brukes på gulv.


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Alt som kreves er noen få timers arbeid før du kan slappe av i inntil tre år med god samvittighet på den nye terrassen. TREBITT terrassebeis gir dessuten en vakker, matt og slitesterk overflate. Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt.


Terrassebeis farger 2017

Les tester og omtaler før du kjøper. Det er en kjennsgjerning at solen bryter ned treverk. UV-filteret beskytter treverket på samme måte som solkrem beskytter vår hud.


En vannavstøtende terrassebeis hindrer fukt å trekke ned i treverket. Det lønner seg prismessig da du får en terrassebeis som holder lengre, og du slipper å gjenta behandlingen ofte. Terrassen blir for mange det viktigste rommet i huset på denne tiden av året, og det er få ting som slår følelsen av solvarmt tre under tærne. Kastanje er en såpass mørk farge at det er vanskelig å. Hos Plantasjen fant vi i fjor terrassebeis merket B. Den fantes bare i fargen Kastanje, men med hyggelig pris fikk den plass i vår test. Terrassebeis farger Sommeren er her og vi vil være ute og nyte den så mye som mulig.


Adrian Sve er avdelingsleder ved Byggern Stavset, og råder deg alltid til å gå for en terrassebeis når du skal vedlikeholde terrassen din. Dette på grunn av den generelle bedre kvaliteten på både bevaring av treverk og farge , sier han. Salgsleder Martin Skogstad fra Maxbo Stormarked Vækerø er enig i behandlingsvalget. Olje er ut, beis er in Mange behandler fortsatt terrassen sin med olje og må gjenta dette hvert år.


Altså, mer tid til å nyte terrassen og ikke minst får du fordelen av å kunne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg