fredag 13. desember 2019

Retro lamper til salg

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Her finner du fine lamper og belysningsløsninger til hjemmet ditt! Anden loftslampe, Fed retro loftlampe.

Aldersrelaterede brugsspor. Bemærk afskalninger indvendig (se billeder) Diameter ca. Har flere retro lamper til salg her på DBA Se også min øvrige annoncer for flere gode fund. Der kommer løbende flere annoncer med nye tilbud. Der er en masse forskellige muligheder for at finde retro lamper i København, og mange af dem kan være et godt supplement til søgningen på nettet.


Vi nævner i flæng: Loppemarkeder. Ny retro markedsplads for alle der køber og sælger Retro guld og genbrugslopper. De kommer fra den gamle danske lampefabrik E. S Horn som lå Aalestrup i Jylland.

De er rengjort, tjekket og i orden. De har fået ny hvid ledning og nyere fatninger. Det er fantastisk flotte lamper i god. Vi fører kjente og unike merker fra hele verden til dame og herre. Hos oss får du det siste innen trender og med personlig service!


Velkommen inn til nettbutikken. Da er spotter i taket med individuell lysjustering det beste valget. Denne løsningen er også praktisk over kjøkkenbenken, hvor det er viktig med godt og direkte arbeidslys. Vi har også flotte lamper laget av fint opalglass, som med sitt blendefrie, myke lys skaper en behagelig atmosfære i rommet. Våre leverandører i Østen er svært dyktige på å levere til riktig tid og uten brekkasje.


Vi har i tillegg mange andre lamper og lysekroner, både antikke og retro. Glass og Porselen: Om du skal ha ett glass, eller glass til personer så er det mest sannsynlig du finner riktig glass hos oss. Vi har store utvalg av både nye og gamle glass. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Røde runde lamper med stjerner.


Finn laveste nettpris her. Se alle våre tilbud på lamper ! Vi har en mengde varer til gode priser, besøk vår nettside i dag!

Vi har resultater for Retro lampe til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Lamper , pærer, dekorbelysning og masse mer. Lurer du på noe, eller er du ute etter noe helt spesielt – ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg videre.


Lille retro lampe af kobber med hvid plastskærm og baldakin af kobber også beregnet til en længere ledning. Sæt næsten ens retro lamper med mønstret skærm. Alltid gode tilbud og rabatter.


Kæmpe udvalg af flotte, klassiske, retro lamper. Her er målet å skape inspirasjon om belysning og hvordan du kan bruke vakre lamper i innredningen av hjemmet. Her på Lunelamper kan du oppdage hvordan man skaper en god belysning, finne inspirasjon om innredning og interiør og besvare elektro spørsmål med lettleste guider og tips. Jeg håndplukker selv alle varer.


Udvalget i min butik er langt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg