onsdag 18. desember 2019

Rosa brødboks

Brødboks Grandy er en retroklassiker etter orginalen fra 40- tallet. Holder brød og kaker ferske. Brødboksen har et tøft utseende og tar seg samtidig godt ut på kjøkkenbenken. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Alle våre brødbokser er skapt i et design som gjør dem egnet til å stå fremme på kjøkkenet som et moderne stykke brukskunst.


Vi har forsøkt å sette sammen et varieret utvalg av brødbokser så du enkelt kan velge en brødboks som passer i stilen til resten av kjøkkenutstyret ditt.

Vil du komplettere med flere produkter i samme serie? Sammenlign pris på brødboks. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker.


Velg mellom rø oransje, rosa , lilla, hvit og svart. Søk etter brødboks på Kelkoo. Produktet har tyngde og høy kvalitet. Fat og boller til baking og matlaging.

Bland ingrediensene til kaker eller brøddeig i en praktisk bolle av plast eller rustfritt. Rør om, visp eller elt – alt. Bli den første som omtaler dette produktet.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Wesco Grandy brødboks rosa. Lekker rosa brødboks i fin vintage stil Vakker brødboks i rosa emalje fra Chic Antique. Brødboksen er praktisk å lagre brød og boller i, slik at de holder seg friske lenger.


Her har du en vakker brødboks i super romantisk look, gammeldags land stil og vintage stil. En brødboks som dette kan godt stå fremme som en dekorasjon på. Vi hadde jo en del farger fra før der inne å ta hensyn til: sterk rosa brødboks , rød krakk, knæsj grønne stoler, bringebærrød stol og ett teppe som hadde både rødt, orange og rosa i seg. Var litt i malebutikken på onsdag og så på litt flere fargeprøver, og på fredag var det bare å sette i gang og resultatet kan dere se her.


Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Til deg som vil foran. Kjøp Liten brødboks på Kelkoo.


Les tester og omtaler før du kjøper. Fin detalj på kjøkkenet.

Liten, praktisk boks til oppbevaring av ditt nybakte brød. Lakkert metallbrødboks. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg