tirsdag 17. desember 2019

Rosendahl telysholder

Rosendahl telysholder

Nordens største utvalg! Gratis frakt og levering innen dager! Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Unn deg litt luksus med disse nye fantastiske telysholdere laget av resirkulerbar plast. Ingenting skaper stemning som stearinlys - fortrinnsvis i overdådige mengder. Lysene er ideell for den gode stemning ute og inne.


Hos oss finner du fine telysholdere og telysestaker som pynter opp i hjemmet. Velg mellom serier som Nobili og Hammershøi fra Kähler og mange fler på tilbords. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet. Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Her finner du små og store figurer til oppheng på juletreet, fra taket eller i vinduet, og stemningsfulle dekorasjoner til bordet.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Glass og telysholder kan selges samlet for kr. Alt er helt, og i flott stan uten skader eller slitasje. Vår pris 19- Leveringstid: Ikke i salg.


Legg til bryllupsliste. Grand Cru lyslykt stk Les mer. Svært god dekorasjon kan sikkert gjøre ånder som beboere å sette i en. Det stiller høye krav, både til kvalitet og pris. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Nobili er Kählers serie av klassisk julepynt i keramikk, inspirert av de nordiske vinterskogene, der stjernene glimter i den myke, hvite snøen som innhyller trær.


Den klassiske, runde Nobili-telysholderen har en spesielt blank glasur som står i vakker kontrast til den rene, uglaserte keramikkoverflaten som avrunder staken. Jette Frölich har designet “Home Decor” og juletilbehør i Danmark i over tredve år, og er kjent for sin unike, elegante og enkle stil fra julepynt og. Telysholder , Cafu, Gull,. Se beste pris på Menu POV Oval telysholder. Les tester og omtaler før du kjøper.


Bli den første til å omtale dette produktet. Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Dekoren er basert på de ekte norske og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg