onsdag 11. desember 2019

Terrasseolje pris

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Det er et helt fantastisk produkt!


Og på hjemmesidene får du kjempebra informasjon om hvordan du skal gjøre det :) Lykke til!

Les tester og omtaler før du kjøper. JOTUN TREOLJE KLAR 3L Jotun treolje er en spesialolje for impregnert treverk til utendørs bruk. En av fordelene med terrasseolje er at det er billigere enn terrassebeis.


I tillegg finner du flere typer oljer med de samme egenskapene som beis når det gjelder beskyttelse mot sopp. Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Men ifølge Marstokk, vil terrasseolje skape mer hodebry hva gjelder vedlikehold av terrassen.


Den fås i blank, grønn og gylden kvalitet Jotun treolje motvirker gråning og oppsprekking. For vedlikehold og etterbehandling av Møre Royal-behandlet trelast.

Benyttes på vegg, tak og terrasse. Kan også benyttes på CU-impregnert og ubehandlet. Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk.


Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. Møretyri Terrasseolje flasser aldri, og er det eneste på markedet som holder seg. Laget av ekstra lys tjære, linolje og vegetabilsk terpentin, tilsatt lyssterke pigmenter og soppmiddel.


Oljen har høyt tørrstoffinnhold for god metting av treverket, og riktig konsistens for å oppnå god inntrengning og dybdeimpregnering. Gylden treolje fra Jotun. Oljen brukes på impregnert tre og er tilsatt sopphindrende midler som motvirker svertesopp og grønske.


Finnes også i typene grønn og. Steg 4: Terrassebeis eller terrasseolje. Vent så til terrassen er tørr igjen - først da kan du begynne å beise eller olje terrassen. Vær helt sikker på at den er tørr før du starter, hvis ikke kan du ende opp med et mindre pent resultat.


Stabil Brygge- og terrasseolje er en suveren treimpregneringsolje som er tilsatt farveløs tretjære.

Hindrer soppdannelse, som gjør den ideell for terrassegulv, gjerdestolper, trebåter, brygger og annet treverk som er utsatt for fuktighet. Kan brekkes i blandemaskin. Tyrilin Terrassebeis kommer i fire vakre ferdigfarger og gir en flott og slitesterk terrasse i matt eller blank finish. Terrasseolje - Ulempen med terrasseolje er at den ikke beskytter treverket like godt, sier Sve.


Dette fordi terrasseoljen legger igjen mindre olje i underlaget, og sender mer white spirit opp i sky, som ikke er bra for miljøet, legger Skogstad til. Gir en effektiv, vannavvisende overflatebeskyttelse på både trykkimpregnert og ubehandlet tre! UV-beskyttende, fargeløs og vannbasert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg