mandag 9. desember 2019

Riedel vinglass

Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker!


Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.

Om det skulle være en karaffel, et glass eller noe annet fra Riedel. Kjøp på nett og få rask levering. Welcome to the Riedel On-Premise Webstore.


This area of our website is specifically for hospitality trade customers and contains information about products which are developed for exclusive use in restaurants, hotels, wineries and other catering environments. These items are not available in retail. Glassene tåler å bli vasket i oppvaskmaskin på et moderat vaskeprogram.


Dette fant sted i Østerrike tidlig på tallet.

Glasset hadde blitt ett instrument for å få det optimale ut av den enkelte drue. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Vinglass fra RIEDEL – tradisjon og innovasjon.


Velkommen til Riedel sin verden av vinglass. Vinoteca har plukket ut de beste av de beste og presenterer her det vi mener du bør ha, enten i Sommelier serien eller. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Om du leter etter vinglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Sjekk ut Riedel Glass Tilbud.


Lekre og Morsomme Glass til Drinker og Vin. Gode Priser og Lynrask Levering! Beste Priser På Riedel Glass. Her finner du førsteklasses vinglass – Riedel er en verdenskjent merkevare og Riedel glass finnes i flere resturanter verden over.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. I sortimentet finner du det som anses være markedets beste vin- og brennvinglass! Riedel gir deg glass som fremhever vinens harmoni: Utseende, duft og smak.

Det er de som mener at Zalto-glassene er enda bedre enn Riedel , og de mest ekstreme blant vinentusiastene er i ferd med å skifte ut Riedel -glassene sine med Zalto. Nordiske glassprodusenter har en relativt traurig historie innen vinglass. Riedel er synonymt med høy kvalitet blant vinelskere over hele verden.


Sammenlign pris på Riedel glass. Riedel vinglass anses av mange å være verdens beste. Vi hjelper deg å velge ølglass, vinglass , champagneglass, rødvinsglass, hvitvinsglass, whiskyglass - blant varer. Anledningen er at formen på glassene tar frem ulike smaker i vinene. Vin laget på druen Cabernet Sauvignon har toner av solbær, er syrlig og litt bitter.


Et vinglass som passer utmerket å drikke druen Cabernet Sauvignon i har større klokke og åpning, noe som løfter frem generøsiteten i vinen. Dette settet inneholder stk vintumblere, glass uten stett. Disse krystallglassene passer. Glasset bør ikke være for stort, omtrent til centiliter er tilstrekkelig. Kan brukes til svært mange hvite og røde viner og bruker du dette glasset så vil få vinen din til å smake mye bedre en stort sett de fleste standard vinglass.


Riedel Vinum Chianti Classico er nettopp et slikt glass. Elegant vinnglasserie som vinner over flere og flere vinkjennere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg