onsdag 18. desember 2019

Stavangerflint servise med gullkant

Servise serier for Restauranter. Finn din favoritt hos oss! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Vakkert og stilrent med gullkant.


Kjøp serviseserien Nathalie Gull hos Porsgrund.

Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Se det populære mummi serviset. Se hele utvalget og sammenlign priser på mummi. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Stavangerflint Brunette tekanne fra Vintage og retro. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. DDD Mitt servise er fra Porsgrunn, med roser på. Jeg har et gammelt servise med gårdamotiv til personer, to ulike str på tallerkener, dype tallerkener, et ovalt fat og kopper med skål som vil selge, men er usikker på hva det er verdt.


Hvor kan jeg finne ut sånt?

Bedriften hadde også i sin stab designere som vesentlig arbeidet med dekorer til serviser, utsmykningsobjekter, bedrifts- og suvenirartikler: Jonas Bernhard Hinna, Inger Waage, Anne Lofthus, Gro Pedersen Claussen, Nils Aarrestad Sivertsen og Berit Jensen. Dette er viktig for deg som kunde da produktet vi leverer skal være med å. Se våre bestselgende klassikere fra Hardanger Bestikk og Rosendahl. Min søster hadde begynt å samle på en type. Jeg syntest det var nydelig og hadde selvfølgelig lyst på samme som vanlig, men akkurat det var jo ikke så praktisk. Så en dag dukket dette opp på Fretex og jeg var solgt.


Denne tavlen følges av 1personer på Pinteret. Legg igjen en kommentar. Med dyktige designere og en målbevisst merkevarebygging har Figgjo klart å konkurrere mot store bedrifter i utlandet, noe som har sikret virksomhetens fremtid.


I dag satser Figgjo først og fremst på stormarkedet og det profesjonelle kjøkken. FARGERIKE: Rosa kopp med skål (ca. kr 150) og grønn kopp med skål fra Grete-serien (ca. kr 150). Komplett møblert også med servise og bestikk. Adgang til privat brygge og badestrand. Kabel TV og fast telefonlinje.


Gode parkeringsforhold. Men super flot, og kan sagtens anvendes som skål. Noen gamle middagsserviser er vanskelige å selge fordi.


Naturskjønne omgivelser omkranser butikklokalene, med innsjøen Norsjø på den ene siden og Telemarkskanalen med Løveid sluse kun et par steinkast unna på den andre siden. Et besøk hos oss gir også muligheter for å vandre i idylliske områder, rundt den flotte kulturstien, langs slusene eller i kulturhistoriske Røråsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg