fredag 13. desember 2019

Skiltholder med egen tekst

Prisgunstige skiltholdere til bil med egen firmalogo. Nettbutikk med biltilbehør. Profilering av din bedrift med skiltholdere og skiltplater med logo og tekst.


God pris hos Alfa Display - bestill nå! Design dine bilskiltrammer direkte i vår nettbutikk. Skiltrammene er blant Norges mest solgte, og alltid i meget god kvalitet! Skiltplater som passer til de fleste norske bilers nummerskilt og vi har dem i svart, sølv og krom.


DinSide skriver om Lator som leverer skiltrammer med den teksten du ønsker. Her kan du helt selv designe din egen tekst. Her får du kjøpt skiltholdere med personlig inngravering. Klipp-serien er en skiltplate som blir levert uten løse deler der bunnen er med ledd. Formac- skiltholder leveres med egen bakholder og løse reklamelister ved.


Signet med egen tekst og logogravering-25mm. Foldal Stempel Designmal – Mal for signet med monogram. Parkeringsskilt hvor du kan lage din egen tekst.


You´ll never walk alone, den mest populære teksten. Videre har vi også en svart skiltholder som passer en 490mm og 4mm. Eller kanskje navnet til ditt eget firma ? Prisen for helt sort skiltramme uten tekst er 11- pr. Leter etter en side hvor man kan handle skiltplater med egen tekst ? Bilskilter med egen tekst MANGLER FORTSATT.


Design selv din egen streamer med flag og tekst - Konturskåret. Længden afhænger af den mængde tekst og skrifttype du vælger HC-Skilte - Skilte i træ med egen tekst Skilt i træ hvor du selv kan bestemme teksten. Jeg leter etter et sted i Norge hvor man kan få kjøpt holdere til nummerskilt, hvor man kan få sin egen tekst ( i stedet for forhandlernavn). Har funnet et sted i Danmark som gjør det, men det ville være enklere med betaling og levering i Norge.


Det står forresten på den danske siden at man skal oppgi om lengden er 4mm eller 520. Skulle nesten tro søpla ble hentet med Porsche her til tider, for det har hendt endel ganger at de har kommet en hel dag før de skulle og tømt en nesten tom dunk sånn at det jeg hiver oppi dagen før tømming ikke kommer med og jeg står der med full dunk i to uker. Selv har jeg skiltrammer fra de stedene jeg har kjøpt det skiltet står på.


Vi har også nisje løsninger for supporterklubber, etater, lag og foreninger som ønsker det lille spesielle ekstra. Solid oppheng med skiltbrakett for veggmontering. Ypperlig for synliggjøring i trange gater for eksempel. Hang Sign med eget skilt.


Begrenset antall på lager. Lag et skilt med din egen tekst eller bilde. Vi har ferdig hvitlakkerte aluminiumsplater hvor du selv kan fylle inn ønsket tekst , eller sende oss et bilde som vi da printer digitalt på metallplaten.


Siden disse platene er av aluminium så ruster de ikke og tåler å stå utendørs. Her finnes det mange ulike wallstickers, siden vi alle går for ulike stiler i hjemmet vårt. For eksempel kan du finne wallstickers med en rekke bynavn, om du har stor reiselyst, eller wallstickers som gjør deg klokere på livet og som setter i gang tankegangen. Skiltholder som passer til alle kjennemerker.


Under disse årene har Formac også øket sortimentet på en rekke andre etterspurte. Også kaldet nummerpladeramme. Nummerpladeholder med eller uden egen tekst kan købes hos DinTekst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg