mandag 30. desember 2019

Vinballong lys

Vinballong lys

En tur på søppeldynga byr på fristelser av mange slag. Denne gangen en vinballong og en lampeskjerm. Vel hjemme ble det festet på div ting som gjorde at den nå fungerer som en diger bordlampe;) Med lys. DIY – Ny lampe av gammel vinballong.


De gir et koselig og stemningsfylt lys og med den gamle lampeskjermen som telysestake, ble det riktig så fint her. Tilbehør Europris AS. Enkle taklamper med lys som stråler i alle retninger lyser opp i gangen uten å oppta for mye plass.


I trappeoppganger der det vanlig å benytte taklamper med bevegelsessensorer, noe som både er komfortabelt og økonomisk. Områdebelysning og aksentbelysning spiller en underordnet rolle i gangen. Så vasket vi den inne i dusjen med glansmiddel og oppvasktablett til oppvaskmaskinen. Den ble renere men var tvunget å ta ut lysene til slutt. Det gjorde jeg faktisk i dag.


Den øverste stipen sitter bom fast og nå vurderer jeg å spraymale den delen med gull, så kommer nok lysene tilbake igjen ;) Likte det jo også kjempegodt ! Den Lykkelige Hagen er en gårdshage som ligger på Hedmarken i sone H5-H6. VINBALLONG Hei på dere! Nydelige lys -skjell du kan lage selv - Lag dine egne lekre lys -skjell Har en liten samling av skjell, som tenkte jeg at. Og har du andre forslag enn en fugl i bur. Nils lager vegg av gulv, bord av dør og lamper av det meste.


Vasen hadde litt lite hull,. Vil du lage lampe – her er en liten vinballong ! Før jul ble den minste vinballongen vasket og brukt til lerkegreiner. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna.


Kombiner tekstil, puter. Vi er en 1 norsk bedrift som fokuserer på kvalitetsprodukter innen belysning. Hos oss finner du et stort utvalg av LE lys og elektromateriell. Gleder meg til å se den, er sikkert kjempefint med lys inni :) Nå har du vært flink, er det ikke deilig å få ferdig prosjekter? Jeg skulle ønske jeg ikke satte igang med så mye nytt før jeg var ferdig med det andre, men,men.


Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp.


Brukt Grønn vinballong til salgs i Batnfjordsøra - Grønn vinballong publisert av Jorid i Batnfjordsøra. Har blir brukt til syre og vin i gamledager. Har stykker men 2for en.


Kan brukes til pynt i Hagen eller anet interiør. Glassballong er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp glassballong i ordboka. De originale hetvinene.


Vinballong lys

Gjerne litt søtere en bordvin og passer godt til dessert eller alene. En grankvist satt i en vinballong er alt som skal til for å pynte et barnerom,. Skru pæren i, og sæt den ned i flasken og ta-daa! Lyset strømmer ud gennem glasset, og du har pludselig fået en ny, superhyggelig lyskilde.


Pæren kan desuden genoplades: Når den ikke har mere strøm tilbage, skal du blot skrue korkdelen af og sætte den i en USB-port. På bare en time er den atter klar til at sprede lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg