torsdag 5. desember 2019

Spennstang jula

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet,. Enklere og hyggeligere hverdag eller fest i hjemmet med ting og apparater for kjøkkenet, stuen, kontoret eller vaskerommet – men også kroppen. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner.


Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Spennstang er lagd for å stå i spenn eller press inne i vinduet. Passer perfekt til små rom som bad og loft. Det er en liten skrue på baksiden av stangen, ved å justere hvor denne står justerer man også lengden på stangen.


Stort utvalg av justerbare gardinstenger, endestykker og veggfesten. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. Trenger du gardinoppheng? Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. Skal du henge gardiner i en døråpning, i en nische eller der vinduet går helt inntil en vegg bruker du innvendige festen eller en spennstang.


Hjørneskjøter brukes når du skal henge gardiner rundt eller i et hjørne. En spennstang monteres enkelt uten å skru i veggen. Stangen kan enkelt kuttes til ønsket lengde. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Justerbare stenger til dusjforheng eller gardiner, sånne som man setter opp i spenn, er smartere enn du kanskje har tenkt på. De passer inn nesten hvor. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp.


Varene sendes vanligvis innen 2-dager. Med unntak av høytider, som f. Hos Princess er det mange fine design og velge mellom, både til hverdag og høytid. Når julen nå nærmer seg er en helt enkel rød liftgardin, eller en rød garding med gullhjerter helt topp for å skape julestemning i alle rom.


Kombinert med en rød julestjerne eller to i vinduskarmen er det noe av den vakreste julepynten man kan ta frem. Kirsch spennstang er regulerbar og spennes opp mellom to flater, for eksempel nisje eller dørkarm, uten å skrus fast. Siden spennstangen bare spennes fast, uten skruer, egner den seg best for lette, tynne gardiner. Du må være logget inn for å publisere en omtale.


Leker med faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av hus. Handle innen søndag 15. Gjelder lagerførte interiørvarer. Tid igjen av kampanjeprisen: pris etter kampanje. Bak enhver gardinløsning finnes en god opphengsmåte.


För endast kr extra kan du få ditt paket nästkommande vardag. Velg gardiner etter rom og behov. Gardiner til alle rom! Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen.


JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg