fredag 13. desember 2019

Tekanne kitchn

Den indigoblå tekannen fra Hammershøi-serien er formet i porselen, og innbyr til hjemlig, luksuriøs hygge og samvær rundt en velbrygget kopp te. Tekanne i solid borosilikatglass og lokk i krom. Det skyldes at den er praktisk og enkel i bruk samtidig som at den trekker de beste aromaer ut av teen. Denne tekannen med trehåndtak prydes av Räsymatto mønsteret. Potten, silen og lokket er laget av hvitt stentøy.


Håndtak og knott er laget av naturlig tre. Vil du servere te på den tradisjonelle engelske måten kreves en nydelig tekanne ! Sammenlign pris på tekanne. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se beste pris fra over 5butikker. Theo tekanne er en del av det nye teserviset Theo fra Stelton. I tillegg til deres tekanne finner du i Theo serien kaffekanne med traktefilter, sukkerkopp, tekopper, miniskål som kan benyttes til telys, tevarmer, melkekanne og presskanne. Vi tar forbehold om prisendringer fra listen skrives til produktene kjøpes. Varer satt opp på en liste kan også være utgått.


Tekanne kitchn

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Oppdag Chef Touch, den nye Artisan.


En stilren og enkel design i svart steintøy gir et rustikt utseende som matcher den avslappede nordiske livsstilen. En verdsatt gave til noen du vil skjemme bort med litt mer luksus i hverdagen. Gavepakken består av en håndmalt tekanne laget av støpejern med fire matchende tekopper som også er av støpejern.


Tekanne kitchn

Utsiden er vakkert dekorert med et håndmalt motiv av kirsebærblomst. Tekannen har et rustikk utseende i japansk stil. På lager, rask levering 1-dager. Se også Eva Solo- tekanne i steingods.


Denne modellen har en svart silikontut som garanterer servering uten søl. Kannen er rustikk og gedigen i designen. I sortimentet finnes det også en glasstekanne med integrert tekule. Med denne modellen brygger du teen på samme måte som når du brygger med tekule direkte i koppen. We represent Leo Burnett and Publicis in Norway.


Traktøren Kjøkkenutstyr fører et stort utvalg av kvalitetsprodukter innen kjøkkenutstyr. Kitchen is an advertising agency in Oslo. Jo dyktigere du blir på kjøkkenet, jo større grunn har du til å. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg