torsdag 12. desember 2019

Stewi takmontert tørkestativ

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo! Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Monteres enkelt i taket.


Dette er et utrolig smart produkt for å spare plass. Du senker ned takstativet for å henge opp tøyet, når du er ferdig heiser du. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet. Disse er laget av materialer med høy kvalitet for å gi deg som kunde solid holdbarhet på produktet.


De er produsert for det Norske markedet, og tåler opptil 10kg per stang. Vegg tørkestativ Doria 60. Stewi takmontert tørkestativ – smart og plassbesparende løsning! Stewi Lift – Ceiling Dryer ( takmontert tørkestativ ):. Stewi lift – ceiling dryer ( takmontert tørkestativ ): – monteres enkelt i taket.


Et slikt takstativ hadde vi i leiligheten vår for. Finn og lagre ideer om Tørkestativ på Pinterest, verdens idékatalog. STEWI takmontert tørkestativ fra Aanonsen. Klærne er ute av veien og tar ikke opp gulvplass.


Det takmonterte tørkestativet Lift benytter den ledige plassen under taket. Slutt med rotete rom! Tøyet ditt tørker diskré under taket og er nesten usynlig. Kapasitet på stativet: Maks.


Stewi takmontert tørkestativ

For et par år siden importerte min far takmonterte tørkestativ. Vi har fått montert to av dem i taket på vaskerommet og jeg er superfornøyd. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Forside Ba våtrom og rørlegger Tørkestativ i taket ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Får ikke tak i denne for øyeblikket! Har funnet en tredje løsning på takmontert tørkestativ. Takhengt tørkestativ – tørkestativ , tørkestativ vegg.


Noen som har tips til alternativ til vanlig tørkestativ ? Jo tettere klesvasken henger, jo lenger tid tar det før det blir tørt. Har du mye vasketøy trenger du gjerne et stort tørkestativ eller to. Takmonterte tørkestativer Aria. Men det finnes også noen kreative løsninger der ute som både har plass til mye klesvask og ikke bruker verdifull gulvplass i hjemmet.


Løsningen er nemlig et takmontert tørkestativ. Fleste TøRkestativ Tak er godt for familien enhet fra kjøkken er god. Mulig er mange ha trodde at TøRkestativ Tak kjøkken ikke viktig bygget istedenfor a TøRkestativ Tak og også for en familie rom.


Bruk faktum, spisestue med kjøkken er kritisk del av bolig. Legg til Kjøp og Hent. To av disse skal i det nye vaskerommet på rad og rekke så det blir masse plass å henge klesvasken på.


Med den meter lange linen rommer Wendy masse tøy. Konstruksjonen består av et galvanisert stålrør mens kryss og armer er laget av aluminium, noe som gir svært. Jeg er på jakt etter et tørkestativ som kan henges i taket under altanen ute.


Det må være solid og tåle vestlandsvær. Fant produsenten Stewi i Sveits som lager. Et tørkestativ er nesten uunnværlig i ethvert hjem.


Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg