tirsdag 3. desember 2019

Veggord norsk

Kjøp veggord stickers online her. Vi har et utvalg for enhver smak. Garantert full tilfredshet eller pengene tilbake. Postkasse klistremerke. Se vårt utvalg for barn.


De originale Wallstickerland wallstickers.

Kvalitets wallstickers fra Sohu-Shop. Er du på utkikk etter en eller flere wallsickers med en tekst eller med et sitat? Da har du kommet til riktig sted. Vi lager veggord i alle farger og fasonger.


DU kan også lage din helt egen tekst. SKulle det være noe du leter etter og ikke finner. Ta kontakt og vi fikser det ! Monteringsanvisning sendes på mail etter ønske.


Finn inspirerende, morsomme eller.

Hvis du leter etter noe som vil skape nytt liv til din vegg, er wallstickers muligens noe for deg. Med wallstickers som veggdekorasjon, kan du på en rask og billig måte gi ditt hjem personlighet. Og det, enten du ønsker et morsomme veggord eller en kunstnerisk figur. Genialt for travle barnefamilier med flere avtaler og gjøremål, og som har mye som skal huskes på. Andre, praktiske veggord er sitater som minner barn på daglige gjøremål, for eksempel ”husk å vask hendene”, signert med ”mamma” og et hjerte.


Det finnes også spesifikke veggord som tar seg perfekt ut i visse rom. Bokstaver interiør pynt Bokstavrekke, veggord INFO Bokstavene blir utskjert med Hegner kontursag,og laserskjært med GCC Spirit denne gir et fint snitt rundt bokstavene. Norsk nettbutikk med lager og kontor på Notodden. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge.


Et kyss er en deilig ting, til verdens glede fdt. Med veggord kan du enkelt innrede hjemmet med tekst og or en enkel mte fremherve din stil og skape en unik atmosfre. Gaveideer hos Toppen er mangt,graverer bilder og logoer på det meste,Listverk der du bestemmer profilen. Stort utvalg av norske og engelske tekster, samt dekor.


Veggord - Bred rekkevidde av dekorative produkter, Wallstickers og Veggdekor, Veggklistremerker. Dekor til hytte og hus. Idéer for en moderne og kreativ dekor. Her kommer nye happylines.


Vi tar i mot bestillinger som før.

Når man skal feste opp et veggord kan det være lurt å være personer. Det aller første man må gjøre er å være sikker på at veggen er ren, vask området rent. Ancient Art of Faery Magick Conway, D. Veggfolie Pynt opp veggen din!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg