tirsdag 3. desember 2019

Stearinlys nille

Hva skjuler seg bak trenden? Vi er best på lys: Stearinlys av 1 stearin, stakelys til selskapet, kronelys i høstens farger, kubbelys til lysfat og lykter både inne og ute, telys i blank kopp og mye mye mer! Kom innom din Nille -butikk for å se vårt store utvalg av lys!


Stearinlys nille

Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Anita, med den fine bloggen Anitas Interiørverden, skriver i innlegget sitt at hennes venninne har gått til innkjøp av stearinlys hos - nille. Faktisk har venninnen handlet så mange stearinlys , at vi muligens burde øke beholdningen etter hennes innrykk i butikkhyllene?


Neida, butikken får fyllt opp igjen. Hos Kid finner du lys i alle varianter. Vi har et stort utvalg av duftlys, kubbelys, kronelys og telys til lave priser! Se mer og kjøp på Kid. Visste du at nille er den butikkjeden som selger mest lys i Norge?


Stearinlys nille

Har du lagt merke til at våre lys nå er merket med 1 fornøydgaranti-klistremerker? Vi drister oss til å påstå at vi er best på lys i landet, men det trenger du slettes ikke ta vårt ord for. Alt vi ønsker, er at du prøver oss og gjør deg opp din egen mening.


Lys opp FØRJULSTIDEN! Kampanjeperioden gjelder 1. Utendørsbelysning Stort utvalg fra PAPIRSTJERNER Stort utvalg fra 10. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Gode kjøp til hyggelige priser ! Hos Nille finner du forbruksvarer som stearinlys , servietter,.


Stearinlys nille

Det er først og fremst salget av stearinlys som har sørget for at. Nille er en del av en landsdekkende kjede, med over 2butikker! Samler du på stumper for å smelte dem om igjen og lage nytt lys , eller går d. Kjøper aldri lys på Nille o. Pass på at veken ikke er lenger enn en centimeter før du tenner opp. Derfor er palmeolje nå forbudt i svanemerkede stearinlys.


Verdens koseligste klimatiltak. Vi er på Europatoppen i bruk av levende lys her i Norge. Særlig i hæst- og vintermærket lyser vi opp hjemme våre med blafrende lys.


Stearinlys nille

Men det er stor forskjell på dem. Mange av dem er laget av parafin. Oppgitt brenntid på timer. Lengden på lyset er cm. Etter timer har det brent ned 5cm.


Lysene selges i pakke på stykk, til en pris på 5kroner eller kroner per stykk. LED-lys er meget troverdige kopier av levende lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg