mandag 30. desember 2019

Terrassebord byggmax

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Trevirke av gran og furu sorteres ofte i kvaliteter mellom G4-0–G4- der G4-og G4-i hovedsak brukes som byggemateriale. Hos MAXBO finner du terrassebord som passer ditt behov.


Terrassebord byggmax

Med Bygger’ns terrassekalkulator får du en pekepinn på hva det vil koste deg å bygge en platting, markterrasse eller terrasse. Se beste pris på Hasås Furu 28x1Cuimp. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Furu, Bredde 120mm, Tykkelse 28mm, Cuimp,.


Vi har alt du trenger til prosjektet, bredt utvalg terrassebord , gjerdestolper, rekkverk og mer til. Me skal ha 105kvm med terrasse på hytta som ligger ved sjøen på vestlandet. Bygge terrasse eller bytte bordene på plattingen?


Terrassebord byggmax

Om du har gjort deg noen tanker rundt hvordan du vil det skal se ut, er det på tide å velge materiale og farge. Skal bestille rundt km med terrassebord i dag, og hadde planer om å gjøre dette fra byggmax. Men så kom jeg plutselig på å tenke på at nesten all trevirke jeg har kjøpt fra de kommer i ferdigkappa lengder (3m, 5m og meter) Så lurer jeg på om noen vet om de kjører dette med terrassebord også. Evt om hvilken lengder de har?


Terrassebord : Utseende og vedlikehold. Vi leverer terrassegulv i plast eller kompositt. Kom innom vårt Showroom på Notodden for inspirasjon. Kompositt terrassebord.


Etterbehandling med beis eller olje er ikke nødvendig, og du kan bekymringsløst vandre rundt uten å få fliser i små eller store føtter. Det gis inntil års garanti mot flekker, misfarging og bleking. Med kompositt trenger du ikke tenke på vedlikehold! Det er et svært robost material og krever minimalt med vedlikehold. Spesielt på sommerhytta ønsker man helst å gjøre alt annet enn nettopp vedlikehold.


Termofuru er lønnsomt på sikt. Moelven leverer terrassebord i termofuru og termoask, også kalt varmebehandlet furu og varmebehandlet ask. Ubehandlet termotre vil over tid få en fin sølvgrå patina.


De er selvsagt billigst der og da, men mange tenker ikke over hva vedlikehold i årene framover vil koste. På år kan du faktisk spare flere tusen kroner på å velge for eksempel Kebony eller terrassebord av kompositt, i stedet for vanlige trykkimpregnerte bor sier Jørgensen. Når snøen smelter og terrassebordene kommer til syne etter en lang, kald vinter, er det spennende å se om tælen har satt sine spor. Med royalimpregnerte terrassebord unngår du uønskede overraskelser. Det dobbeltbehandlede trevirket er med på å forsegle treet, som bidrar til at det puster saktere.


Slik monterer du terrassebord og ramme (innramming) på din terrasse. Byggmax tips, Bygg terrasse (Del - Skru terrassebord og ramme ) Byggmax Norge. Hvis bordene ikke er like lange som terrassen, skal de legges med forskjøvede skjøter.


Terrassebord byggmax

Her viser vi hvordan du får bordene på plass, slik at du får en flott terrasse. Trykkimpregnerte terrassebord er Norges mest solgte terrassebord - år etter år. Selv om disse terrassebordene ofte blir solgt billig og brukt som lokkevare til byggevarbutikkene, har dette ikke noe med kvaliteten å gjøre.


Tvert imot så er CU-impregnerte terrassebord ett av de beste valgene når det kommer til holdbarhet over tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg