torsdag 19. desember 2019

Utelykter

Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys. Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Hos Kid finner du lykter og telysholdere som lyser opp hjemmet med stil.


Velg mellom ulike design og størrelser.

Se hele utvalget og kjøp på Kid. Stilren lykt i sortlakkert metal og glass. Utelamper er viktig for å gi liv til husets fasade og uteområde. Lys opp sommernatten med lykter og lanterner. Utelys og lykter tilfører terrassen en koselig atmosfære gjennom de sene sommerkveldene.


Hos JYSK finner du et stort. Hvorfor må det være en spesiell anledning for at du skal tenne noen levende lys og bruke yndlingslysestakene? Du kan skape en koselig atmosfære hjemme når som helst, også på hverdager.


Lag god stemning med stearinlys inne om vinteren i mørketiden og lag god atmosfære ute om sommeren med utelykter og lanterner.

Lanterner og skipslamper. Velg rustfritt om du skal ha lanterner utendørs. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Se ønskelisten her Your wishlist is full.


Vi har et stort uvalg i lykter. Fritsående lykter eller lykter som kan henges opp, for store. Med levende lys blir stemningen go og man kan kose seg ute med venner og familie selv når solen er borte. Rustfrie lykter til utebruk. Utelykter skaper koselige uteområder!


En lantene som tåler å stå ute i regn og kulde. Enkelt design i kraftige kvalitetsmaterialer som gjør at den har en lang levetid. På tide å skaffe utebelysning til terrassen eller hagen? Hos oss finner du moderne utelamper så vel som nostalgiske. Velg en utelampe som representer din stil!


Vi tilbyr et bredt utvalg av interiør og gaveartikler for en hver smak. Hos Designbelysning finner du alt av utebelysning! Se vårt store utvalg av forskjellige utelamper.


Skap en harmonisk stuen i stuen, på kjøkkenet eller på soverommet med fine og koselige lyslykter.

Skap et hjemmekoselig hjem med lysestaker og levende lys. I forbindelse med oppussingen av vårt nye hus vil vi suplere med noen utelys samt. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg