mandag 2. desember 2019

Rammelister til malerier

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Slik følger vi trender etterhvert som nye kommer, samtidig som vi holder på klassikere. Våre dyktige ansatte vil hjelpe deg til å velge rammerprofiler som passer nettopp ditt bilde og din stil.


Vårt restaureringsverksted arbeider med alle typer skader på malerier og kunst.

Et utvalg av våre mest populære rammelister. Rammelister - rammeforretninger. Vi gjør oppmerksom på at vi har et langt større utvalg rammer i vår fysiske butikk, både når det gjelder farger og fasonger. Lurer du på pris på innramming?


Ta kontakt med oss for et uforpliktet tilbud! Vi satser på høyt kvalitetsarbei beste priser og rask levering. Velg blant 4ulike rammelister i alle bredder og profiler.


Alle rammene kan også leveres med ønsket passepartout i forhold til utskjæring og farge.

Listenes profil, farger og design er plukket ut for å tilfredsstille den skandinaviske smaken i forhold til stil, design og innredningstrender. Kontakt kundeservice dersom fakturaen mangler i pakken. Vi sender ny faktura så fort som mulig.


Til bedrifter og institusjoner sendes faktura separat. E-faktura sendes elektronisk. Kan jeg bytte eller returnere en vare? Du har dagers angrefrist fra pakken er mottatt.


Du kan bytte til en annen vare eller få pengene tilbake innen dager. I svært lang tid har flere rammelister blitt brukt oppå hverandre for å skape et mektig uttrykk. Her finnes det ingen begrensninger og er flott måte og bygge sin egen ramme på. En flytende ramme eller float frame brukes til å ramme inn malerier uten at noe av kanten blir borte, rammen ligger da ofte ca 1cm rundt maleriet.


Alle vores rammer kan benyttes til indramning af malerier. Så det store udvalg her. Flotte malerirammer til indramning af alt fra små til store malerier. Skarpe priser - God service - Stort udvalg - Eget værksted - Midt i Århus C - års erfaring.


Studio OSCAR her eget rammeverksted og vi rammer inn alt fra fotografier, grafisk kunst, malerier , tekstiler og diplomer.

Kontakt oss All innramming hos oss skreddersys og vi gir deg faglig veiledning for å finne riktig løsning til hvert enkelt bilde. Vi er stolte av å kunne tilby et av landets største utvalg av rammelister og vi. Klikk på bilder i vårt nettgalleri og du kan ramme inn bildet med alle våre rammelister direkte på skjermen din. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri.


De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Modern Art Gallery har eget rammeverkste hvor vi har drevet med innramming i over år. Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige. Velkommen til kunstnerutstyr.


Norges eldste og største l everandører av ku nstnermateriell, hvor vår hovedoppgave er å levere utstyr til kunstnere av høyeste kvalitet, samtidig som vi kan holde markedets laveste priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg