onsdag 25. desember 2019

Trebitt terrassebeis maxbo

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Bestill varer på maxbo. Merkevarene til lave priser.


Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler et regnskyll en times tid etter påføring. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Terrassebeis extra base gul 2. Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid. Dette gjør den ved at beisen trekkes inn i treet og gir en flott dybde i fargen.


Oljebeisen gir en transparent behandling og passer på både tradisjonelle og moderne bygninger. Maxbo gir deg råd om hvordan du bygger en terrasse, hvilket terrassebord du bør velge,. Spesialbeis for terrasse som gir et ekslusivt matt og holdbart utseende, inntil års vedlikeholdsintervall. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO.


Trebitt terrassebeis maxbo

For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges. JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS KLAR BASE 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen.


Inntil års vedlikeholdsintervall. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking. TREBITT Oljebeis inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid. Ved å beise rett på uten å grunne får TREBITT Oljebeis frem den vakre strukturen og spillet i treverket - samtidig som den pleier og beskytter treverket mot sol, vær og vind.


Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. Hos MAXBO finner du beis til utvendig bruk: terrassebeis og oljedekkbeis. Se utvalget på nett og kjøp i butikk. Les tester og omtaler før du kjøper.


Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet. Mange gjør det vanskeligere enn nødvendig, ved å velge produkter det er tungt å jobbe me eller produkter som trenger flere strøk. Trebitt terrassebeis noe.


Kraftig rensemiddel som renser, fjerner gammel olje eller terrassebeis og lysner trykkimpregnert treverk. Gjør det enkelt å skifte farge. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT -produktene være noe for deg!


TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det naturlig, vakre utseende til treverket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg