torsdag 3. mars 2016

Dörrhandtag

Fel dörrhandtag på entrédörren kan skämma ett helt hus. Rätt handtag till rätt dörr är som fälgarna på en bil eller skorna till aftonklänningen. Från funktion till design – idag är handtagen en del av inredningen. Vi hjälper dig att hitta rätt.


Här hittar ni vårt stora sortiment inom dörrhandtag för innerdörr och ytterdörrar.

Här finns dörrhandtag i mässing, krom och antika med flera! Byta dörrhandtag är ett enkelt sätt att ändra utseendet på dörren. Hos BAUHAUS hittar du mängder med handtag i olika utföranden och färger.


Ett nytt handtag kan vara en prisvärd och enkel lösning för att fräscha upp din innerdörr. Dörrhandtag i gammaldags stil. Det ska även vara vackert att titta på, vara en del av sitt sammanhang, ergonomiskt att ta i och vara av en kvalitet som består under lång tid.


Vi erbjuder ett brett sortiment av stilrena dörrtrycken och dörrhandtag i gammaldags stil. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Klassiskt låsbeslag för toalettdörren! Beslag för WC av mässing. Montera det i dörren till toaletten och matcha det med ett dörrhandtag i borstad aluminium. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter.


Vill man ha dörrhandtag i klassisk eller modern stil? Funkis eller lantlig? Valen är många och hos oss på Northernhome hittar ni ett brett sortiment av både prisvärda och exklusiva dörrhandtag som går att montera både på nya och gamla dörrar.


Designat dörrhandtag av rostfritt stål. Massivt handtag med industriell karaktär. Levereras inom 2-vardagar. Gå till produkt Lägg i varukorg.


Ska du köpa dörrhandtag för att du ska göra en större renovering kan du även nyttja vår gratistjänst projektplanerare, där du får hjälp av kunnig personal att bolla idéer och planer för din renovering. Kom ihåg att även små detaljer, som ett dörrhandtag , kan göra stor skillnad för känslan i ditt hem. Med ett dörrhandtag i mässing kan du skänka ditt hem en lite gammaldags look, medan ett dörrhandtag i matt krom passar den som gillar en ren och avskalad stil.


Pålitliga och säkra dörrhandtag.

Om man köper nya dörrhandtag till sitt hem så vill man att de ska hålla under lång tid. Trycke Pärlrand komplett med rosett. Monteras med träskruv. Handtag av svartbetsad och lackerad bok.


Det är inte så vanligt att man byter ut dörrhandtag och flera inredare pekar på att det är något man faktiskt borde unna sig att göra oftare. Ett enkelt sätt att ge dörren ett helt nytt utseende är att sätta på ett nytt dörrhandtag. Ofta tänker vi inte på att speciellt äldre dörrar har handtag och lås som inte riktigt håller måttet. Ett dörrhandtag med tillhörande dörrlås kan också bidra till ökad säkerhet.


Stort urval, bra priser och snabba leveranser. Välkommen till Barahandtag! Vi lanserar två nya dörrhandtag. Vi fortsätter att bredda vårt sortiment och lanserar nu två nya dörrhandtag.


Helix 2är ett lättrat dörrhandtag med en rå känsla av elegant industrialism och Tavira är ett stilrent handtag med strama men ändå mjuka linjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg