onsdag 30. mars 2016

Interiør vegg stue

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Interiør vegg stue

Se prisene for montering her. Stort utvalg av fint interiør. Veldig gode priser på Gulv og vegg hos Bygghjemme. Rask, enkel, lett å bruke. Samle flere bilder på én vegg , gjerne fra gulv til tak, for ekte gallerifølelse.


Når vi skal innrede en stue er det alltid lurt å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler. Mange har glede av å ta utgangspunkt i et maleri på veggen eller en gjenstand som betyr mye. Personlige gjenstander og arvede klenodier bør ha en sentral plass i stua og mye inspirasjon kan hentes herfra.


Mal gjerne listene også, det vil gjøre at veggen virker høyere. Pssst, se hvordan ton-i-ton-trenden har nådd interiøret. Kjenner du at det er litt for voldsomt å gå i gang med hele stua eller kjøkkenet, gå for et lite rom først.


Toalettet for eksempel. Sjansen er stort for at det rommet vil fremstå som et lite smykkeskrin i hjemmet. Vi nordboere dytter ofte sofaen helt inntil veggen , og velger et stort stuebord. Ved å trekke sofaen litt lengre inn i rommet og velge feks.


Stuen din skal reflektere deg og din personlige livsreise. I små stuer kan du gjerne velge åpne løsninger og plassere møblene langs veggen. Stuen vil virke større dersom rommets midtpunkt holdes fri for møbler.


Utnytt plassen maksimalt, og utnytt takhøyden. Veggbilder og plakater til stua. Kule moderne bilder til stueveggen. Se flere inspirende bilder fra våre kunder her.


Vi har et variert utvalg spennende bilder til veggen din, i en 1 norsk nettbutikk med veggbilder fra norske fotografer. Skap herlig belysning og komplett innredning med vegglamper. Velg blant et bredt utvalg av vegglamper til alle typer rom fra Lampehuset. Vi stolte så mye på henne at vi ikke engang testet fargene på veggen før vi bestemte oss for å male alt.


Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen , men backet ut i siste liten. Men på soverommet ble taket fargesatt, og det er så utrolig fint! Nå angrer vi litt på at vi ikke gjorde det i stuen , men det hadde nok krevd enda mer lys.


Har du et tungt statement i rommet som for eksempel en stor stol eller et markant maleri på veggen , så pass på å veie opp tyngden på den andre siden av interiøret med noe som skaper likevekt. En sofa som står ut fra veggen gir mer luft i rommet. La livet ditt innrede stua.


Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Hjemme eller på hytta. Døgnåpen kunderservice. Gi stuen et moderne og samtidig tidløst preg. Ulike steintyper gir ulike uttrykk.


Interiør vegg stue

Hos Sigvartsen finner du et unikt utvalg i steintyper, farger og overflatebehandling. Se hvilken som passer ditt interiør. Tips når du skal male stue er supermatte vegger som gir ett elegant og tidløst uttrykk uten gjenskinn. Se vårt fargekart interiør. Har du klokkedilla, så heng gjerne opp en kollasj med klokker på samme vegg.


Stiller du dem i forskjellige tidssoner, har du full kontroll på verden. Malingen er enkel å påføre og gir deg et flott rom. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. En av mine lyse vegger i stuen ble helt rosa i formiddagstimene da det røde huset fargesatte veggen.


Jeg benyttet store prøver av de viktigste lyse fargene på veggen for å se hvordan lyset falt til døgnets ulike tider før jeg malte om. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur!


Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg