fredag 18. mars 2016

Metallic lakk

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Har kjøpt meg bil uten metallic lakk (for å spare penger da jeg uansett ville ha svart bil) men lurer på om dette var så lurt.

Min forrige bil (Audi) hadde metallic lakk men ikke i nærheten så mye skader, selv etter år. Jeg kan ikke se noen rasjonell forklaring på hvorfor man skal betale ekstra for metallic lakk , sier leder for teknisk avdeling i den danske bilistorganisasjonen FDM, Jørgen Jørgensen til Ekstrabladet. Personlig så syns jeg at metallic er mye flottere enn vanlig lakk.


Metallic lakk er et krav fra leasingselskapet vi bruker på jobben. Det finns også som nevnt, flere forskjellige blandinger. En metallic lakk er ikke lik i egenskapene den andre.


De kan ha forkjellig størrelse på metall kornene, og kornene kan ha forskjellig farge. Ser dette er vanlig på mørkere farger, og spesielt sort metallic.

Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv. Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen.


Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. Effekten oppnås ved bruk av spesielle, reflekterende aluminiumspulvere som pigment. Eventuelt kan meget finkornede, gjennomsiktige pigmenter av ønsket farge blandes inn. Vi blander lakk på 4ml sprayboks etter dine ønsker.


Bilmaling og lakk som fjerner spor etter steinsprut og holder bilen pen og pyntelig i lang tid. Stort utvalg og lave priser! LAKKERING MED SPRAYBOKS GRUNNING, BASEFARGE, TETTFARGE OG KLARLAKK. Alle tørketider forutsetter 20C og R. Hvis du jobber i ett rom med lavere temp.


C, kan du varme opp sprayboksen og området du skal lakke, før du setter i gang! Bruk gjerne en stråleovn eller lampe til å varme opp området du skal behandle. Den eneste grunnen til å velge perlemor over vanlig metallic eller motsatt er rent estetisk og kommer egentlig bare an på hva man liker best.


Perlemor er som regel noe dyrere enn metallic da det er flere lag lakk som skal legges og lakkeringsprosessen (visstnok) er noe mer omfattende. Tror ikke- metallic lakk stiller litt høyere krav til vedlikehold (vasking og polering) for å holde på utseendet, og falmer fortere enn metallic.

Dog har jeg selv en 92-modell med rød ikke- metallic lakk , og den ser ut som ny når den er polert, så tror ikke det er så stort minus med ikke- metallic. Lages både i metallic farge og tette farger uten metallic effekt. Vi kan også lage lakk etter fargeønske.


Kan lages med mange ulike effekter f. Trenger ikke å blandes den er ferdigmikset etter din fargekode og klar til bruk med en gang. Spraylakk tørker raskt, som er gunstig når man skal lakke flere lag. Er metallic lakk så mye bedre enn ikke met. Dette gir gjerne Mica en litt mer eksklusiv glans.


Pensel, i boks eller presset i sprayboks. Se det store utvalget av elegante sko i lakk og metallic her hos Skoringen til reduserte priser. Finn ditt yndlingspar! Vi tilbyr et bredt sortiment, lave priser, raske leveranser og mange premiummerker.


Kjøp Lakk og farge til bilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg