tirsdag 15. mars 2016

Fjellhytte interiør blogg

Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Spar tusenvis av kroner! Lekker list- og kvistfri fjellhytte.


Skogshytte med bibliotek og spennende naboer.

Naturen gav retningen for den moderne hytta. Urbania – sjarmerende innflyttere til keramikkbyen. Denne høsten kan Kähler legge til hele fem nye lyshus i den populære Urbania-serien, som allerede pynter. Men når en legger seg ned i måssåen er landskapet annerledes.


Ikke rart at jeg som Solberg. Pusse opp fjellhytte eller bygge ny? Mange gamle hytter er i god forfatning, men i noen tilfeller har tiden tatt de igjen, og både standard og planløsning er utgått på dato.

Randi Teiseth Andreassen og mannen Gaute Hjelmbrekke Andreassen med barna Linus (9) og Sofie (8). Stell pent med peisen 27. Jørgensen har skrevet en kommentar under hver. På hytta gis det mange anledninger til å dra fram godstolen og sette seg godt til rette foran peisen med en god bok. Det finnes så mye flott både fra lokale snekkere som tilbyr skreddersøm og fra norske baderomsprodusenter.


Høstløv er en hytte skapt for storslått fjell- og innlandsnatur. Hytta preges av løsningen med synlige dragere og full takhøyde på både kjøkken og soverom. For å utfordre min egen oppfatning av hvordan en fjellhytte skal se ut, har jeg lett fram hytter i. Lag en idéplansje som viser ideen og stemningen til det ferdige resultatet (bruk gjerne Pinterest og interiørblader som inspirasjon).


Hvis man holder seg tro til en. Tid til å nyte - til å være. Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel. Nettsiden er drevet på hobbybasis og oppdateres jevnlig. Innlegg kan inneholde kommersielle linker.


Hos Kid finner du en mengde interiør til hjemmet: Lykter, krukker, småmøbler med mer.

Forny boligen med enkle grep. Bestill fra vår nettbutikk i dag! I julestria er det mange som får litt dårlig ti plutselig så står gjestene på døren og vil inn, og du skulle ønske du laget noe som var litt enklere.


På fjellet ønsker vi gjerne å ha det lunt og koselig, og mange trekkes derfor mot jordfarger og varme kulører. Farger til fjellhytte. Brun, grå og beigetoner egner seg godt på fjellet, og gir assosiasjoner til terrenget rundt hytta. Også her vil det være naturlig å trekke inn fargene fra fjell, vidder, skog og reinlav.


Sjøl har jeg flere ganger opplevd hyttesenger som har vært direkte vonde å ligge i. Harde og kanskje gamle skumgummimadrasser er ikke kos, bare vondt. Skal du innrede en ny hytte , eller ønsker å fornye interiøret på den gamle hytta? På en fjellhytte vil dette gjerne være farger i beige- og bruntoner i tillegg til ulike grå- og grønnyanser. Hyttene du ser her befinner seg.


Et godt tips er å hente inspirasjon fra naturen utenfor når du skal velge farger til hytteinteriøret. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag! Ifølge han er det stue og kjøkken vi i størst grad pusser opp, men målingene til Prognosesenteret tyder også på at de andre rommene i hytta vil få en. Sammen deler vi drømmen om en fjellhytte , tanker om materialvalg og inspirerende bilder og hytteprosjekter.


Anita og Magne kjøpte seg hytte på kvadratmeter. Denne eventyrlige fjellhytta har ikke vann eller strøm, men tar igjen alt på det fantastiske interiøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg