onsdag 23. mars 2016

Glassplate over platetopp

Lagervarer leveres neste virkedag. Kjøp Platetopp hos WhiteAway. MegaFlis har et godt utvalg av forskjellige beskyttelsesplater. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Beskyttelsesplatene kommer i flere fasonger og størrelser.


Glassplate over platetopp

Herdet glassplate 60xcm. Passer alle glassplatene over. For feste av glass med hull. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner.


Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger.


Glassplate over platetopp

Vi leverer kun glassplate kjøkken i herdet glass, som er 4-ganger sterkere enn vanlig glass. Vi leverer og monterer de fleste typer glass og glassplater til interiør både til private hjem til proff markedet, som for eksempel: glass over kjøkkenbenk, glasshyller, glassmonter, glassplate under ovn, glassdører, glassvegger, speil og veggspeil. Trenger du en glassplate til andre formål skreddersyr vi speil, glass og glassplater på mål! Vi har glass istedenfor fliser og angrer ikke et sekund.


Se hvilke fordeler en glassplate over din kjøkkenbenk gir deg. Herda glassplate til å ha på vegg bak komfyr og vask. Vi viser her et case hvor det er tapetsert og montert en glassplate med skruer over kjøkkenbenken. Ved knusing vil glasset av sikkerhetshensyn pulveriseres. Du trenger ikke mange metrene, men du må som regel kjøpe timeters ruller.


Under reservedeler, ser man at topplaten koster kr. Siden det er en platetopp til over 10. Stort utvalg av Platetopp til en bra pris. Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk!


Se ukens kampanjeprodukter her. Til SMEV og Dometic komfyr. Det medfølger de monteringsdeler som ses på bilde.


Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Vi skreddersyr glasset med utsparing til stikkontakter osv. Man velger selv glasstypen man ønsker over benk. Mange vil også ha frostet eller andre typer glass etter ønske. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga.


Vi har fast lavpris på standard lagerført glass over kjøkkenbenk: stk. Glass over kjøkkenbenk. Mistet liten glassflaske fra skap over toppen og ned på den, to store knuser.


Ja ja, kjøpe ny glassplate tenkte jeg. Den skal festes i panel, og vi ønsker 5-2cm avstand mellom glassplate og vegg. For har du en platetopp av typen induksjon, er det viktig å være klar over at det slett ikke skal så mye til før platene kan bli skadet for alltid.


PASS PÅ: Robert Terøy, salgssjef for hvitevarer hos Elkjøp Norge, forteller at matrester som ligger for lenge på platetoppen kan brenne seg fast og gi varige skader. Gipsvegger fungerer bra, men det lønner seg å male med våtromsmaling og ikke vanlig veggmaling, spesielt i sprutsonene bak vask og steketopp. Dersom du gjør det helt enkelt, kan det likevel hende at du burde investere i en glassplate bak vasken og stekeovnen.


Dette fungerer veldig fint, sier Danielsson. Det finnes mange festemåter til glass over kjøkkenbenk. Man trenger nødvendigvis ikke å bruke skruer m. Hull til stikk-kontakt kan man også lage, slik at man får dekket hele veggen med glass.


Eller hva med en smal platetopp som kan få plass på ethvert kjøkken? Har du et lyst kjøkken med hvit benkeplate, er det for eksempel mange som velger en hvit platetopp som står i stil med resten av kjøkkenet. Du kan også velge platetopp ut fra stil.


Våre platetopper er CE-merket har års garanti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg