onsdag 16. mars 2016

Smal entre

Det gjør det lettere å finne en løsning som passer til akkurat ditt behov. Siden gangen er såpass smal er det lurt å velge skap som ikke er så dype. En smal entré trenger ikke bli kjedelig selv om den er vanskelige å innrede.


Smal entre

Dette trenger du: Mønsterpapir. Mdf-plate, 1x 1x cm. Et godt alternativ til garderobeskap, kan være kjøkkenskap som fås i flere høyder og dybder.


Et tre tar vare på jakken din og setter farge på hverdagen. Budsjett Lure og lønnsomme løsninger til entreen. Besøk oss for å finne løsninger som gjør at du får mest ut av din entré.


Smal entre

Trenger gangen din sårt en liten oppussing? Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Entreen er det første du ser når du kommer hjem og det er her du ønsker gjestene velkommen. For å unngå at entreen blir en prominent del av hovedrommet, er åpningen likevel bygget noe igjen. Se disse smarte tipsene som er billige for lommeboka.


For å øke entreens dekorative utstråling, har beboeren spandert en smal hylle der utvalgte bilder kan sirkulere og hvor det også er plass til løsøre som nøkler og solbriller. Men hvitt tryller ikke frem dagslys. Hva om gangen mangler? Så hvis du generelt er.


Smal entre

Fordi hallen er ofte uten vindu og mørkt, velger derfor ganske enkelt en hvit tone til veggene. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene.


Få inspirasjon til fine garderobeløsninger til både entré, vaskerom og gang hos Kvik. Se mulighetene – og gjør den gode stilen gjennomgående i hele boligen. Et inngangsparti skaper førsteinntrykket av hjemmet ditt. Utforsk våre praktiske og stilsikre entremøbler og oppbevaingsløsninger.


Utnytt plassen i en smal gang. SMART PLASSERING Plassen mot rekkverket er utnyttet, med en benk som er laget etter mål og beiset i en varm brunfarge. Entré med plass til alt dere trenger på vei inn og ut. Har du ikke lyst til at spilde kvadratmeter på en klaustrofobisk entre , og bor du med direkte indgang til stue eller køkken, kan du skabe. Derfor er gangen, eller entreen, et rom som ikke bør oversees.


Med praktiske skoskap blir entreen med en gang mye ryddigere. Gangen er overgangen mellom inne og ute, og et sted det er viktig med godt lys. Her finner du våre beste tips og lamper til gangen.


Smal entre

Disse spørsmålene bør du stille deg selv før du pusser opp entreen. Svarene gir deg en pekepinn på hvilke krav du bør stille til materialer, farger og løsninger. Gangen er jo det første inntrykket gjester og besøkende får av hvem som bor her, om man ikke regner med ytterdøren, forklarer Brandli til Klikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg