mandag 21. mars 2016

Lisa aisato fugl

Lisa aisato fugl

Lave priser og rask levering! Informasjon om hvordan dette fungerer finner du under kundeservice. Dersom du lurer på noe mer, savner et motiv eller noe annet, så løser vi det aller meste.


Fordi mange av bildene hennes er laget for bøker eller magasiner arbeider Lisa i økende grad digitalt. Med andre ord har jenta et ganske stort, og kanskje umulig, prosjekt foran seg. Et av kompetansemålene i Kunnskapsløftet er at elevene skal presentere egne tolkninger av person, handling og tema i et variert utvalg av barne- og ungdomslitteratur.


Ved Smeaheia skole har elevene brukt boka til diskusjon, samtale og refleksjonsoppgave. Hun er kunstner, forfatter og illustratør, og har bl. Men for å fly som en fugl trenger man vinger, fjær og helst et nebb også. I Intervjuet forteller hun at det er det visuelle som kommer først, mens teksten kommer etter hvert.


Historien i Fugl er tilsynelatende ganske enkel. Det hele starter med en liten navnløs jente som drømmer om å bli fugl. Sendes innen 1-virkedager. Hun bor og arbeider i Skjærhalden, Hvaler kommune.


Har gitt ut et førtitalls bøker og illustrerer ukentlig for Dagbladet. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sie verfasst ihre Bücher unter dem Pseudonym ihrer beiden Vornamen. Her har hun samlet alle sine beste bilder, både klassikere og. Aisato resides in Skjærhalden, Hvaler.


Lisa aisato fugl

Blant annet skaper hun universet om trollet Tambar sammen med Tor Åge Bringsværd. I Dagbladet er hun kanskje mest kjent som illustratør til Håvard Tjoras lørdagsspalte. Hun er brageprisnominert med Don Fritjof, skrevet med Anna Bache-Wiig.


Hun debuterte som forfatter. Nei, sier fuglene, du er altfor stor og tung til at vi kan bære deg. Hadde du bare lignet en fugl og hatt vinger selv så. Kan jeg være med dere?


Lisa aisato fugl

GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRER OVER KR. Hadde hun bare lignet en fugl og hatt vinger. Jenta har et mer eller mindre umulig prosjekt foran seg, men om man ønsker seg noe nok, så… Det er så uendelig mye som ligger mellom linjene i denne boka. SE PÅ de illustrasjonene, da. I Livet – illustrert har hun hentet frem tegninger og malerier fra et innholdsrikt tegnerliv.


Hun har satt sammen bildene til en historie som ble en historie om livet. De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 29-. Hovedbøkene sendes alltid portofritt. Det er uvant for meg å lese barnebøker og forsøke å gjøre en form for evaluering av kvaliteten.


Jeg ser vi omtaler Fugl som en bildebok og det er fint - det er bildene som først og fremst fanger meg. Det er både freidig og ganske dristig å rappe tittelen til Nordahl Griegs berømte krigsdikt når man debuterer med en ungdomsbok. Men Linn Skåber er ikke en hvilken som helst debutant, og blant hennes mange talenter kan hun åpenbart også skrive.


Du kan lese ebøkene i appene våre for iOS og Android eller sende dem til Kindle. Dersom du ikke er klar til å kjøpe boken, kan du legge den til i ønskelisten din. Jeg bruker vanligvis å skrive om billedbøker i et samleinnlegg, men denne er så vakker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg