torsdag 24. mars 2016

Maling av stålplater

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Enkel bestilling og rask levering!


Maling av stålplater

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Hvordan male fasadeplater av metall. Denne bruksanvisningen gjelder for fasadeplater av metall. De er som oftest laget av stål med polyesterbelegg eller maling som toppstrøk.


Før i tiden ble dette toppstrøket laget av plastisol som hadde en tendens til å begynne å flasse etter en del år. Fra Nordsjö tilbyr vi Professional Traditional Metal Paint som er en rustbeskyttende maling til jern, stål og metall. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg videre. Prøvemal først på et lite område med Hammerite Metallmaling og la det tørke i en time.


Hvis du finner noen feil under den malte overflaten, fjern all gammel maling før du maler videre med Hammerite metallmaling. Velg mellom typer av stålplater etter størrelse: Rustfri som er en rustfri slipt plate som ikke ruster, en vanlig jernplate som ruster og blir rødbrun i fargen over tid og en magnetisk rustfri stålplate som egner seg som tynn oppslagstavle. Vanligt rustfritt stål er ikke magnetisk, så bruk derfor den magnetiske stålplaten. Lakkspesialisten er i dag en av Norges største leverandører av produkter knyttet til karosseriverksteder og lakkverksteder.


Generelt: Vanntynnbar akrylatbasert maling , halvmatt, spesielt framstilt for bruk på nye metalltak eller for ommaling av gamle. Nye metalltak må rengjøres og vaskes grundig før malingen påføres. Spesielle egenskaper: Vanntynnbar akrylatbasert maling med gode elastiske egenskaper, samt tilsetninger som gir den gode rustbeskyttende egenskaper. VIKTIG OM STÅLPLATER.


Minste anbefalte takvinkel for takplater av metall er 10°. For takvinkler under 15°, skal det benyttes bærende taktro og et solid underlagsbelegg med glidesjikt og tette omlegg. SPESIELT MED STÅLPLATER.


Alle stålplater til tak og fasader er overflatebehandlet. Ved maling av gammel bølgeblikk er forarbeidet av stor betydning. Det er avgjørende for at malingen skal hefte godt siden maling ikke sitter på en skitten og rusten overflate. Grundig vask Det første steget i prosessen er en grundig vask av taket.


Maling av stålplater

Bruk kraftvask og skyll godt av med rent vann. Du må få bort alt av støv, skitt og mose. Det er dog viktig å gjøre godt rent først, og å male første strøk med en maling med bedre vedheft enn det vanlig takmaling har. Bruk en interiørvask eller husvask fra faghandelen der du kjøper malingen, og skyll (tørk av med rent vann) nøye før du setter i gang.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vent to timer for stålplater til tørk. Legg til et nytt strøk hvis galvanisert metall etsende primer viser gjennom.


Maling av stålplater

Bruk en to-komponent epoxy eller akryl maling på gulvet galvanisert stål gulvpanelene. Vi har også et stort utvalg av firkantede stålrør, runde stålrør og massive stålrør. Vi kutter de i ønsket lengde. Vi selger både rustfrie stålplater som kan brukes utendørs, og jernplater som ruster til en flott rødbrun farge. Dekkmaling for metall forhindrer rusting og stopper eksisterende rust.


PU- maling i valgfri farge, komplett med part A og B. For avfetting og fjerning av urenheter før lakkering eller liming. Nordisk kvalitetsstål til alle klimaer og en grønnere livsstil. Det er ikke gratis, men ligger på et rundt en fjerdedel av kostnadene du må regne med om hele taket skal byttes, litt avhengig av hvilke firma du bruker.


Maling av stålplater

Prisen er avhengig av flere faktorer, blant annet adkomst, takets tilstan vinkler på taket, hvor mye mose som må fjernes og hvor mange steiner som er knust og må byttes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg