mandag 21. mars 2016

Veggplater pris

Sammenlign pris med oss! Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon. Platene lages i trefiber, og kan produseres med en rekke ulike overflater. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager.


Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.

Eller velg selv butikk fra listen. Klassisk profilerte veggplater med et originalt og tidløst utseende til innvendig vegg. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Det finnes et stort utvalg av flotte veggplater , både i laminat, steinimitasjon og med enkel, minimalistisk hvit maling.


Veggplater til kjøkkenet. Vanligvis er veggplater litt mer solide og robuste enn takplater, fordi de blir utsatt for mer slitasje i hverdagen. I tillegg kan veggplater være litt tyngre, så her finner du flotte alternativer til kledning.

MAXBO tilbyr et stort utvalg av plateprodukter som du trenger til ditt byggeprosjekt. Kjøp på nett eller i butikk. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.


Vi gjør oppmerksom på at våre tapetserte veggplater ikke leveres med mønsterrapportering. Vi leverer kvalitetsplater til gulv, vegger og tak, samt plater til møbelindustrien og konstruksjonsformål. Walls2Paint er veggplater som er ferdig grunnet og tapetsert, beregnet for maling og tapetsering.


Man trenger ikke å sparkle og pusse og man unngår dermed pussestøv. Steni AS leverer estetiske og miljøvennlige fasadeløsninger i høy kvalitet. Markedets beste fasadeplate og et fasadesystem som gir kunden en sterk og.


Takplatene er enkle å montere, og er et klassisk valg som varer i mange år. Hvordan sparkle Huntonit? Det trenger du i utgangspunktet ikke å gjøre.


Walls2Paint veggplate er dekket med en tapet som egner seg godt til maling, eller ytterligere tapetsering. Med tette skjøter får du også en fin slett vegg.

Behandlede veggplater er enkle å montere på veggen og godt egnet til både nybygg og restaurering. Ujevne vegger og timevis med sparkling, pussing og maling er forbi. MDF-plater er et fabrikkert treprodukt laget av mykt trevirke. Platene er slitesterke, lette å vaske og kan lett overmales hvis du vil finne frem malekosten om noen. Våre standard veggplater i spon er Svanemerket og det er garantien for et miljøvennlig produkt.


Tak Panel i taket går aldri av moten. Våre ferdigmalte takbord i tre varianter, sparer deg for mye arbeid og gir et tak som er en pryd for boligen din. Du kan også velge våre klassiske, ferdigmalte takplater som himling.


Se det store online utvalget av Plater hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg