fredag 25. mars 2016

Epoxy primer betong

Epoxy primer betong

A-merken tegen Groothandelsprijzen. Voor 16uur besteld = Morgen in huis! For å oppnå best mulig resultat er det viktig med riktig forbehandling og priming av underlaget. Det finnes flere ulike typer primere basert på epoxy eller akryl.


På porøse underlag, som for eksempel betong , brukes primer for å skape en dyp forankring og god vedheft til videre belegging. MasterSeal P 3er en 3-komponent epoxy -sement primer for påføring på MasterSeal epoxy , polyuretan og polyurea membraner på fuktig, absorberende mineralunderlag. Dette gjelder både for oppussing og rehabilitering av eksisterende gulvflater og nystøpte gulvoverflater. Norsk Epoxy sørger for et optimalt resultat for ditt gulvprosjekt.


Dermed holder et 5L-spann til ca. Husk å bestille tynner, ca. Kan brukes på betong , tre og asfalt etc. Metallflater kan også bli behandlet i forbindelse med en kompatibel metall primer – Resuprime ZP.


Epoxy primer betong

Antiskli overflate kan oppnås ved å strø finkornet egnet aggregat i mellomstrøk. Resistent mot de fleste typer drivstoff og smøremidler. Leveres i en rekke flotte farger.


Avretting på primer bør skje innen timer. Kontakt Weber for anbefaling i aktuelt tilfelle. Da er epoxy det beste valget, uansett om det er på betong eller tre.


STUA kan også ha glede av et gulv som er malt med epoxy. De fleste stedene er ikke slitasjen veldig stor, men for eksempel gangbanene og gulvet ved spisebordet er hardt belastet. Dette fjerner det som er av kalkrester, og åpner porene i betongen som gjør det optimalt for påføring av epoxy. Dampshiel dette er en primer og fuktsperre. Dette er toppcoatingen, og kommer i forksjellige farger etter behov.


Start met zoeken bij Visymo. Epoxy er et herdeplastbelegg, som historisk sett har blitt benyttet i industrien for å oppnå slitesterke gulv. Epoxy gulv er derfor god egnet på lager, verksteder og produksjonslokaler, der det er mye slitasje.


Epoxy gulv har i det senere også blitt populært i butikker, kontorlokaler, skoler og servicebedrifter. Vannglass En-komponent, fargeløst, vannbasert alkali-silikat løsning for forsterking av overflaten på sementbaserte flater. Nystøpt betong , når kan jeg legge på epoxy ? Vi har primere som kan påføres på fuktig og grønn betong. Normalt sett bør det gå minst døgn etter betongen er støpt før man legger på epoxy.


Primer og overflatebehandling (2) weber. Overflaten må være synlig tør når man legger på epoxyen. Hvor kan brukes epoxy ? Epoxy har mange bruksområder, alt fra garasjer til.


Epoxy primer betong

Vi leverer et stort utvalg gulvsystemer til bolig, industri og bedriftsmarkedet. Systemene vi leverer er alle typer epoxy , polyuretan, akryl, beton -cire samt gulvstøp og avretting av gulv. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling.


Kjøp på nett eller i butikk. Vannbasert epoxy er vår anbefaling i kjellere og rom i bolighus samt kontorer osv. Malingen påføres med vanlig malerrull (helst med forlengerskaft). Malingen er motstandsdyktig mot olje, bensin og mange kjemikalier. Bruk pensel langs kantene.


På ikke sugende underlag skal det alltid brukes ufortynnet primer , på sugende underlag tynnes med vann etter nedenstående tabell. Påføring foretas med stor pensel, kost eller rulle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg