tirsdag 15. mars 2016

Bilshampo med voks test

Våre produkter holder høyeste kvalitet og er spesielt tilpasset norske forhold. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Test av bilshampo rett i bøtta.


Bilshampo også kalt bilsåpe , hva er best? Det har ikke vært lett i denne testen. Slik har vi vektlagt: Totalt ender vi dermed opp med fire ulike delkarakterer, fordelt over pris, miljøvennlighet, resultat, flaskens utforming og bruk.


Vi har videre brukt to ulike biler her. En med relativt nyt lakk og den andre med lakk tilsvarende snittalderen (1år) på den norske bilparken. Tilbakemeldingen ble som forventet med terning kast 6. Du kan lese hele testen her. Denne sjampoen inneholder ekte karnaubavoks og polymerer som gjenoppretter en dyp, skinnende glans i lakken. Vitenskapen og test av såpenes vitenskapelige egenskaper bryr ikke vi oss om, vi ser kun på hva vi liker å vaske med , og som gir oss et godt, varig resultat.


Av de såpene som var med i testen har vi tatt for oss de beste som gikk igjennom nåløyet til å være med helt til slutt. Det er dette som gir rangering, til tross for lik. Sikker og problemfri handel på sitt beste! Ta kontakt med oss i forkant av en retur.


Shampoo med storslått rengjøringseffekt. Autoshampoo med voks - lidt ekstra til lakken. Når bilen skal vaskes, kan det være en god ide at bruge en autoshampoo med voks.


Voksen sørger for at bilen forbliver perlende i længere tid. Voksen lægger sig i et lag på lakken, og sørger for den skyr vand og snavs længere tid. Forventningene til dette produktet er, etter all skryt jeg har fått med meg, ganske lik AutoFoam fra B. Hvor vennlig denne såpa er mot eksisterende voks på bilen er jeg veldig spent på. Den er effektiv mot søl og rester av drivstoff, insekter, asfalt og veisalt. Den er skånsom mot lakken, matter ikke ned gummi- og plastdeler og vil gjøre lakken din skikkelig blank.


Vokser bilen min 1-ganger i året med co. Mg nxt til hverdagsvask. Skulle handle ny shampo på bilekstra her om dagen og da hadde de kun en Gul MG med voks i. Wash and wax eller noe sånt. Så mitt spørsmål er, gjør jeg noe galt i bruke denne?


Burde jeg kjøre til neste butikk o. Få den laveste pris her! BILXTRA BILSHAMPO MED VOKS Avfetting, shampo og voks i et. Effektiv mot salt og smuss, legger igjen et beskyttende lag av voks på bilens overflate. Bruk rikelig med shampo rett på svampen når du vasker med varmt vann, vask og gni godt. Vi tilbyr avfetting, bilshampo , og poleringsprodukter.


Man kan ikke vaske på en voks , og produktene er som regel shait. En kombinasjon av avfetting, vask og polering! Turtle Wax Super Vask er et vaskemiddelet som fjerner den vanskeligste smuss og gir en overlegen. Autoglym Canvas Komplett bilpleiesett med bag. Produkt presentasjon.


Gulvmattene får en sprut med gummifornyer før de legges på plass igjen. Les vår sommerdekk- test her: Vinduer: Vinduene bør vaskes skikkelig innvendig, med varmt vann, tilsatt litt Zalo og dash salmiakk. Da får du fjernet filmen på vinduene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg