mandag 21. mars 2016

Radiostyrt veggur

Radiostyrt veggur

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Flere materialer som stål, glass og tre.


Radiostyrt veggur

Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Finn laveste nettpris her. Veggur radiostyrt , finnes i flere størrelser.


Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Signalene sendes fra Frankfurt i Tysklan og rekkevidden er ca. Radiostyrte klokker sikrer deg at din klokke alltid viser tiden helt presist.


En radiostyrt klokke mottar signaler fra en atomklokke, disse er plassert på forskjellige steder i verden. Når klokken mottar signalet stiller den selv inn tiden, dette gjelder også når vi skifter fra sommer til vintertid og omvendt. Radiostyrt veggur av plast med sølvfarget ramme, hvit urskive og svarte tegn.


At en klokke er radiostyrt innebærer at den har en innebygd radiomottaker for mottaking av radiosignaler for eksakt gangtid. Med en radiostyrt Casio klokke sikrer at du alltid har rett tid! Klokkene kommer i mange utgaver, fra elegant business look til sporty look! Det er en gjennomført høy kvalitet på alt fra produksjon til valg av materialer.


Radiostyrt veggur

Den typiske brukeren er en mann over år som er interessert i teknologi. Elegant design med børstet aluminiumsramme, ekte glass og hvit urtavle med tydelige svarte tall og visere. Batteri: x AA (følger ikke med). Ikke bruk litiumbatterier eller oppladbare batterier. Et veggur er en detalj som enkelt kan stilsette rommet.


Ved å velge et design på klokken som synes litt ekstra eller smelter inn i det øvrige interiøret kan du påvirke hvordan andre skal oppfatte atmosfæren i rommet. Et radiostyrt ur må ikke forveksles med et atomur. Egentlig er det et ur som stiller seg inn etter tidssignaler som sendes ut fra én eller flere radio­stasjoner som igjen er til­knyttet atomur.


Vanligvis brukes frekvensområdet – kHz (lavfrekvent langbølge). Tids­signalene mottas gjerne én eller flere ganger hver natt. Beskrivelse: SEIKO VEGGUR RADIO WAVE CONTROLLED Ø30X5CM sort ramme. Veggklokker i flott moderne design.


Seiko radiostyrt klokke design. Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd. Disse radiostyrte klokkene hører til de mest presise klokkene av sitt slag og styres jo av radiobølger, noe som samtidig gjør hele denne genren av klokker ytterst fascinerende.


Er du ekte ur-fanatiker så skal du som minimum ha en radiostyrt klokke i samlingen din. Lækkert radiostyrt Balance veggur i børstet aluminium. Kontrasten mellom den hvite urskiven og de sorte tallene gjør det enkelt å avlese klokken samtidig som at uret passer inn nesten alle steder. Bestill idag og heng en designklokke på veggen i løpet av noen få dager! Trenger du et nytt veggur eller kanskje du bare vil friske opp innredningen hjemme?


På denne siden finner du vårt utvalg av forskjellige klokker som kan pryde veggen hjemme hos deg. Les mer om det store produktutvalget i nettbutikken vår. Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse før du kan legge varen i. En av Norges største nettbutikker for klokker, her handler du trygt, sikkert og raskt!


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg