fredag 18. mars 2016

Pizza serveringsfat

Nordens største utvalg! Server og presenter matretter, kaker og snacks på serveringsfat , i serveringsbolle, i skål eller på brett. Se hele utvalget av serveringsprodukter på IKEA.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Lokalt lager (sendes normalt samme dag) Varen har blitt lagt til i din.

De har en veldig har støtbestandig overflate som er motstandsdyktig mot varme og fuktighet, er smak- og luktfri, samt kan fryses. Serveringsfat for pizza i melamin av høy kvalitet. Lett å rengjøre, og kan vaskes i oppvaskmaskin.


Farge hvit med dekor. Perfekte serveringsfat for når dere skal se på fotballkamper i stua, feire bursdager eller ha andre små sammenkomster. Fatet egner seg godt for servering av pizza. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.

Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Hundrevis av forskjellige restauranter. Lekkert kakefat til feks cupcakes.


Når du kjøper serveringsfat ta hensyn til form og diameter. Runde kakefat passer til rund kaker, men andre former kan med fordel velges for servering av hovedretter. Bruk fantasien og overrask dine gjester med spennende serveringsfat og nye måter å servere på. Siden starten har vi vært importører av anerkjente merker av beste kvalitet.


Egne avdelinger for salg, marine, service-reservedeler og ikke. There is no widgets to load! Her har vi samlet et stort utvalg serveringsskåler av tre, porselen og rustfritt stål med.


Selv om serien ikke stjeler fokus, er det vanskelig å unngå å legge merke til den karakteristiske rillen, som. Grand Cru serien er skapt for å sette maten i fokus. Vær den første til å få beskjed om spennende nyheter! For å få kjøpe denne varen til klubbpris må en være klubbmedlem.


XANTIA PIZZA SERVERINGSFAT CM AKACIA TRE. Legg til som favoritt Lagt til som favoritt Fjernet fra favoritter 0.

Servera vänner och familj en hel bakplåt av pizza på det rektangulära bambu fatet med sex pizza skivor. De praktiska skärspåren hjälper dig att skära pizza snabbt och enkelt. Smart, stilig og vendbart serveringsfat som også kan brukes som avrenningsbrett til oppvasken!


De gjennomtenkte og praktiske kantene gjør det enkelt å servere og bevege seg rundt samtidig. KAJSAS er kjent for sine fargerike tapas- og fingermatsbuffeter, desserter og kaker. Vi lager daglig mat til alt fra små til større selskaper i hele Oslo og Akershus. La oss by på en god pizza ! Denne gode pizzaen er helt i tre, og er delt i seks deler.


På hver del ligger det fyll sosopp, pølse, tomat og paprika. Anbefales fra tre år. Pizza slicer medfølger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg