fredag 25. mars 2016

Bestille klistremerker med logo

Bestille klistremerker med logo

Klistremerker i den utførelsen du vil ha dem. Personlig og skjapp service. Levering i hele Norge. Kopper og glass med eget trykk.


Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Utrolig Slitesterke Med Sterkt Lim. Enten du ønsker å øke synligheten til merket ditt med produktetiketter eller ønsker å spare tid med adresseetiketter, har Vistaprint de perfekte tilpassede etikettene for deg. Lag personlig tilpassede etiketter, etiketter på rull, adresseetiketter, returadresseetiketter og mer med Vistaprint.


Ulike størrelser og former tilgjengelig. Bestill egne klistremerker og stickers med StickerApp designverktøy. Om det er firma, en klubb, forening eller privatperson, alle kan ha bruk for klistremerker. Lag egen tekst og last opp egne motiver. Bruk de som reklame, som informasjon eller for å merke utstyr.


Bestille klistremerker med logo

Format, størrelse, farger og antall bestemmer du. Gör enkelt dina egna klistermärken, styckvis eller på ark. Det kan også være du trenger bokstaver eller en logo som er som er direkte skåret ut av gjennomfarget folie.


I så fall er det nok figurskåret folie du ser etter. Sist men ikke minst har vi også Wall Stickers som er folie som er velegnet til å klistre på veggen og er mer matt i overflaten. Hva kan standard- klistremerker med trykk tåle? Vi trykker merkene i fullfarge i ønsket størrelse og kan konturskjæres til ønsket fasong uten pristillegg.


Bestille klistremerker med logo

Bruk prisberegneren og klikk på ønsket pris for å bestille. Du unngår problemer med beskjæring,. I Skiltomaten kan du enkelt designe klistremerker helt etter eget ønske.


Last opp bilde eller logo og legg til valgfri tekst, i ønsket skrifttype og størrelse. Hvis du vil ha klistremerker med transparent bakgrunn, er det enkelt å velge til det alternativet. Hos oss kan du også bestille kantskårne klistremerker. Vi leverer klistremerker med ditt design - enten det er kun tekst eller logo.


Bestille klistremerker med logo

Trykk her for å se en oversikt over noen av bruksområdene. PS: I løpet av kort tid vil vi få på plass en produktdesign, der du vil kunne lage klistremerker med eget design. Spectra Offset kan hjelpe deg å skape klistremerke med ditt eget design og din egen logo. Alt fra klistremerker som kan brukes til parkeringsbevis - til markedsføringsmateriell.


Design dine egne flaskeetiketter til saftflasken eller etiketter til krukker. Perfekt om man lager egen saft og syltetøy. Bare fantasien setter grenser for hva du kan lage med vårt store utvalg av merkelapper, klistremerker og etiketter. EDB-etiketter med fremføringshuller, og A4-ark med utstansede etiketter til printer. Våre produkter er alm.


På alle produktene våre kan vi trykke din logo - eller det trykket du måtte ønske! Vi vil gjerne vite ønsket størrelse, farge, antall, samt hva det skal heftes på. Med Easyprint går det helt enkelt å trykke klistremerker ! Du kan bestille klistremerkene dine online, vi leverer raskt, rimelig og direkte hjem til deg. Selv helt uten å vite noe om grafisk utforming, kan du lage fantastiske og helt unike klistremerker ved hjelp av våre eksklusive og gratis designmønstre og vårt omfangsrike fotoarkiv. Besøk oss idag, for å finne ut mer!


Dersom du ønsker båtnavn kan det bestilles i skjemaet under, og du må gjerne ta kontakt for å få et uforpliktende pristilbud på striper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg