torsdag 31. mars 2016

Lister tak

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her!

Trenger du aluminiumslister? Finn Eikelister Gulv. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer.


For å få en pen avslutning til gulv, vegger og tak , burde du montere lister. Her er noen tips til deg som skal sette opp lister. Riktig verktøy gjør jobben enklere.

Med riktig utstyr får du raskt og effektivt fullført jobben og resultatet blir flott! Lær hvordan du monterer taklister og gulvlister: Oppmåling, gjærding av hjørner, stifting av lister , tetting av sprekker og sparkling av spikerhull. Dette tok det lang tid før jeg knakk koden på gitt. Jeg skjønte ikke om man måtte kutte samme listen to ganger, men fikk det til slutt til med ett kutt. Det som løste alt for meg var Frodes regel om opp i taket, ned i sagen.


Fant ut at å skrive tak på den siden av listen som går opp i taket også gjorde det litt lettere å ha. Få tips og inspirasjon til maling og fornying av tak , samt gode råd om valg av listverk og ulike egenskaper. Når du skal velge lister til hjemmet,. Eik og annet løvtre brukes gjerne til fotlister og feielister i ferdig lakkert utførelses. Lister i MDF (Medium Density Fibreboard) benyttes i noe gra men mest som ferdig malt utforing.


Andre listprodukter er dekorsett med ornament for dører, samt dekorklosser for hørener rundt dører, vinduer, tak og golv. Buede og elegante linjer. Det finnes en rekke spesiallagde lister som kan benyttes til de fleste takvinkler.


Vi dekker kommunene Farsun Lyngdal, Kvinesdal, Flekkefjord og Hægebostad. Avisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. For brede lister stjeler en del av romfølelsen.


Hvis boligen har standard takhøyde inne – 2centimeter – bør du for eksempel ikke velge gulvlister som er høyere enn 5-centimeter.

Smale lister gjør seg best til små rom, fordi det ikke tar opp så mye plass på veggen. Bruk gjerne stikk-mål eller sag lista litt lang i første omgang for deretter å justere lengden til den blir perfekt. Dernest er det bare å stole på at du har gjort en god jobb med vegger og tak slik at alt er 1 i vinkel alle veier, så blir resultatet bra. Hvite lister ser ut til å ha blitt en standar og velges ofte mer av vane enn en idé om hva listen skal gjøre med rommet. En bre profilert list kan framheves med en farge som avviker fra gulvet og veggen.


Vi har tradisjon for å male listene hvite, men det er ingen lov som sier at det skal være slik. Deco lister tillater deg å sette karakter på tak og vegger, fremheve stil og høyde, leke med lys i tillegg til å løse praktiske utfordringer. Spikeravstanden bør være på maks centimeter i tak og på gulv. Rundt dører og vinduer er det centimeter, og lengden på spikeren bør være tre ganger tykkelsen på listen. Har du kjøpt ferdigmalte hvite lister , kan du med fordel velge hvite spikere.


Ved bruk av spikerpistol anbefales mm. LES OGSÅ: Har du valgt riktige lister ? Vi fører et stort sortiment av lister til gulv, tak og flis til konkurransedyktige priser. En list kan være med på å skape et uttrykk du ønsker å fremheve. For eksempel, har du en dusj i krom, hvorfor ikke bruke en forkrommet list på et hjørne?


Funka veldig bra, og listene sitter bom fast uten noe vandring. Limet til og med opp et øvre feste for et vitrineskap (kjøkkeninnredning) som skulle opp på en flislagt mur, og skrudde fast skapet i dette etterpå. Jeg sto på den nederste hyllen, tok tak i den øverste og la hele vekten min på skapet uten at det rørte på seg i det hele tatt.


Har du akkurat lagt nytt gulv, eller har du tenkt å gjøre det snart Da bør du samtidig gå til innkjøp av gulvlister hos Byggmax, for å sette prikken over i`en. Her finner du lister i alle farger, tykkelser, materialer og prisklasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg