tirsdag 15. mars 2016

Farge på hytte i skogen

Farge på hytte i skogen

Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse. Brune, gulbrune og røde farger stikker seg ut i skogen. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Svakt avvikende fargetoner kan benyttes på vinduene.


Hytter på barskogstomter: Til en hytte med beliggenhet i barskogen, passer de samme fargene som for bjerkeskogsbeltet, men i tillegg kan også mørkere gråbrune og brune farger passe inn - alt etter vegetasjonens karakter. Det er også stor forskjell på hvordan man fargelegger en hytte ved sjøen og en hytte i fjellet, eller en hytte dypt inne i skogen. En av landets fremste fargerådgivere, Lisbeth Larsen, forteller at det viktigste er å finne farger og stil som gir deg ro og lar deg senke skuldrene.


Omgi deg med ro og naturlige valg. Hyttelivet handler ofte om det enkle og det ærlige. Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel.


Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder. Nå er det også enkelt å male gulnet panel. Nærmere bestemt på den koselige, lille hytten til Berit i Lunner på Hadeland. I fjor sommer fant Berit drømmehytten sin i Lunner, – en mstor hytte , på toppen av en liten høyde, som umiddelbart gav en henne godfølelsen hun var ute etter.


Fri frakt, rask levering og lave priser! Noen farger passer best ved sjøen , mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen. Her finner du forslag til fine hyttefarger. Mange velger å la hytta få det etterlengtete strøket med maling om.


Farge på hytte i skogen

På grunn av klimaet er det på snaufjellet spesielt viktig med en skikkelig maling av vinduene, i samme farge som veggen. Brukes det lemmer for vinduene gjelder det samme for disse. Alle former for brune, brungule og røde farger er uegnet for hytter i snaufjellet. Avvikende pyntefarger bør unngås.


Mørkere farger med sorthet i seg gjør seg godt i slikt terreng. Jordfarger har også mye natur i seg, og egner seg derfor godt. Da sklir bygget godt inn i omgivelser av trær og tett vegetasjon. Det kan være kjekt på hytta.


Farger til skogshytte. Tidløse grønntoner finnes i mange varianter og kan kombineres på ulike og spennende måter. I en hytte nær skogen er det naturlig å bli inspirert av de grønne og brune tonene fra gress, mose, blader og kvist.


Den grønne bølgen – farger for sommerhus 03. Grønnfargen er forbundet med mange positive assosiasjoner – sommer, natur, balanse, sunnhet. Flügger lanserer nå en tredelt grønn fargepalett - spesielt tatt frem med tanke på hytter og sommerhus beliggende i skogen , ved sjøen eller på fjellet.


Hun vokste opp med hytte på fjellet og ved sjøen, men det å ha hytte i skogen representerte noe helt nytt i hennes liv. Hytta ligger på en liten høyde i landlige omgivelser på Grindvoll i Lunner kommune, omtrent én time fra Oslo. Strandhytte: Kledning fra Kebony passer like når du skal bygge hytte i skogen eller på fjellet, som til de myke sanddynene langs stranden. En av fordelene med å bygge nytt fremfor å kjøpe brukt, er at du får en hytte som er mer verdt på markedet. Dette må du tenke på når du skal bygge hytte.


Se hvilken fargepalett som passer til din hytte. De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller en fritidsbolig ved sjøen. Har du hytte på fjellet , i skogen eller ved sjøen?


Spill på lag med naturen. Og vasker du grundig og fjerner løse flak før du starter selve beise- eller malerjobben, tar det flere år før du må male eller beise hytta igjen. Vakre farger til hytta i skogen. Selv på fjellet blir hytteveggene belagt med organiske materialer og støv som bør vaskes bort årlig med Jotun Husvask og Soppfjerner 2-i-1.


Panelvegger, takbjelker skal males. Finn hytteinspirasjon her! En tidligere foreningshytte skal pusses opp av Halvor Bakke og gjengen i Eventyrlig Oppussing. Se de smarte flerbruks-møblene som de snekrer sammen, og maler i farger som passer i en hytte i skogen. Hytte på Nordseter ved Lillehammer på ca.


Farge på hytte i skogen

HVORFOR: Et frodig og personlig interiør med stramme detaljer som virkelig inviterer til hygge på hytta. Det er en Telemarkhytte fra FH Gruppen, modell Storeble med hems.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg