onsdag 2. mars 2016

Marokkanske fliser

Perfekt til gulv og vegg på kjøkken, bad og gang. VAKRE FLISER I vårt sortiment finner du et stort utvalg av ekte håndlagde fliser av sement i ypperste kvalitet, også kalt historiske fliser eller marokkanske fliser. Begrepene marokkanske fliser og historiske fliser brukes om hverandre.


Marokkanske fliser

I bunn og grunn er det to navn på samme type fliser. I tillegg til å gå under navnet marokkanske fliser , kalles også historiske fliser for designfliser, antikkfliser, betongfliser og sementfliser. Pynt hjemmet ditt og gi det særpreg med flotte, marokkanske fliser. Kjøp marokkanske fliser. Uansett hvilken stil du har i hjemmet ditt, vil marokkanske fliser , også kalt historiske fliser , pynte opp og gjøre rommet unikt.


Du kan bruke flisene på gulv eller vegg, og du finner dem i mange slags mønstre og farger, alt etter hvilken smak du. Det betyr mindre arbeid ved legging, og ett gulv som holder ennå lengre og passer den skandinaviske stilen. Dessuten er de behandlet med vannløslig og kjemikaliefri løsning, slik at de ikke er så følsomme som mange andre marokkanske fliser.


Marokkanske fliser

Gir ett vakkert gulv som bare blir vakrere med årene. Se mere her på hjemmesiden. Behandles med impregnering innen fuging. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser.


Megastort utvalg og rask levering. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Miljøvennlig mikrosement og stort utvalg av marokkanske fliser. Rask levering i hele landet.


Marokkanske fliser

Armaturer fra kvalitetsleverandøren Dornbracht. Unike betongvasker i ti. Norges største utvalg av lagerførte fliser.


Er du på telefon eller iPa klikk på logoen oppe til venstre for å finne hele vårt utvalg. Vi tilbyr naturstein, baderomsmøbler, kraner, dusjer, verktøy og tilbehør til gode priser. Kontaktplast er en selvklebende folie som brukes til så mangt! Forny spisebordet, kommoden, kjøkkenet, kjøkkenbenken, skjenken og mye mer.


Marokkanske fliser

Fantasi og muligheter. Sementfliser er også kjent som marokkanske fliser , historiske fliser eller hydrauliske fliser. Våre sementfliser er 20. Flisene er håndlaget og hver flis er unik.


Skab stemning og liv med marokkanske fliser. Med håndlavede marokkanske fliser i flotte farver og mønstre kan du forvandle hele atmosfæren og skabe varme og stemning i dit hjem. Zellige fliser har store farge- og nyanse forskjeller som følge av produksjonsprosessen. Produktet du får levert er derfor ikke alltid helt sammenfallende med fargeindikasjonen som nettstedet viser. De ens- eller flerfarvede fliser giver et farverigt og levende modspil til den nordiske kølige stil, som er mere strømlinet og minimalistisk.


Det er også betydelige fargevariabler fra den ene brenningen til den neste. Det er dette som gir zellige sin spesielle skjønnhet og karakter. I dag er populariteten stor, og voksende.


De ble utkonkurrert av linoleum på 20-tallet, men har nå gjort storstilt comeback i private hjem. Right Price Tiles har butikker rundt om i landet. Historiske fliser Equipe Caprice. Oppussing går lett med oss.


Klikk her for å se utvalget vårt. MegaFlis fører en rekke flistyper som er velegnet for all bruk innen- og utendørs. Enten du skal legge fliser på badet, kjøkkenet eller for eksempel til garasjen eller uteplassen.


Med stort utvalg av fliser til baderom, stue, gang og utefliser har vi det du trenger til ditt neste prosjekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg