søndag 6. mars 2016

Antikke lamper no

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Her finner du fine lamper og belysningsløsninger til hjemmet ditt!

Morsom og annerledes belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff. Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Ceramiche lamper i romantisk bondestil.


Vakre lamper med antikke detaljer og håndlagde lampeskjermer av keramikk gir den gode og gammeldagse bondestilen nytt liv. Den antikke stilen er det motsatte av den minimalistiske stilen.

Det er ikke det at den ryddige og rettlinjede minimalismen ikke er imponerende. Våre leverandører i Østen er svært dyktige på å levere til riktig tid og uten brekkasje. Vi har i tillegg mange andre lamper og lysekroner, både antikke og retro. Glass og Porselen: Om du skal ha ett glass, eller glass til personer så er det mest sannsynlig du finner riktig glass hos oss.


Vi har store utvalg av både nye og gamle glass. Klassiske og antikke taklamper tilbyr muligheten for å integrere en spesiell lysstemning inn i de enkelte oppholdsrommene. Det er nesten ingen grenser for bruken av antikke taklamper.


Om det er i stuen, soverommet, spisestuen eller som highlight i inngangspartiet. Og ikke glem antikk vaser til de flott blomstene du har i hagen - QXL. NOK til 72-NOK på auksjoner i denne kategorien.


Hvilke typer antikke vegglamper kan du velge i? En antikk vegglampe kan være så mye. Selv om du har valgt denne kategorien er det mye forskjellig å velge mellom. Meget mere end en tilfældig gammel lampe. Hos Fil de Fer udvælger vi de antikke lamper ud fra deres unikke design og udtryk – og ud fra den historie og personlighe som de har med sig.


Vi tror nemlig på, at de gamle lamper ikke bare skal opfylde et rent funktionelt formål, men i høj grad også et æstetisk.

Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Da står service-teamet fra Lampegiganten. Spørsmål når det gjelder bestilling av lamper online eller til lampe -tilbudet, svarer vi gjerne på!


Ring til oss eller benytt deg enkelt av vårt kontakt-skjema. Antikke lamper , stk. De kan tjene en estetisk funksjon når det brukes i et rom med en antikk stil, eller en funksjonell hensikt når de brukes til å tenne et rom.


Er det derimot det antikke uttrykket som er viktig, kan du finne en lysekrone hos oss som ikke er gammel. Hva er antikke lamper ? Disse passer fint inn i et gammelt slott uten å skille seg ut. Ta gjerne kontakt med våre fagfolk og benytt kontaktinformasjonen nedenfor hvis du har spørsmål angående antikke.


Anden loftslampe, Opfindsomme lamper af Genbrugsmaterialer. Cykel- lampe lavet af fælge, nav og bremseskive (mountainbike,citybike,barnecykel og ryttercykel) monteret med special-pære som koster 80kr (kan evt gå ned i pris, hvis der foretrækkes en alm. pære) Gammeldags hånd-boremaskine med lampeskærm af bageform og ophæng af heste-bidsel. Besøk vår nettside, og finn din nye lampe i dag! Hos oss finner du et bredt sortiment utendørs- og innendørs belysning for å lyse opp hjemmet ditt.


Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg