torsdag 24. mars 2016

Fugepenn

Finn de beste prisene på nettet. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan fremdeles være tilgjengelig. Lagerstatus Ikke tilgjengelig.


Fugepenn med minutters tørketid! Frisk opp baderommet, kjøkkenet eller dusjveggen på en enkel og prisgunstig måte!

Pattex fugepenn gir nytt liv til bleke og misfargede fuger. Lett å bruke, tørker raskt – minimalt arbeid for å gjøre badet penere! Plasti-kote fugepenn minner om vanlig tusj, men den har unike egenskaper. Pennen inneholder en spesiell fugemaling, som føres til selve fargehodet i tusjen når den trykkes lett mot fugen. Før fugepennen over fugene med stødig hån og få en jevn, fin innfarging uten søl.


Malingen føres til fargehodet i tusjen når den trykkes lett mot fugen. Har du ligget på alle fire og skrubbet løs på fuger som ikke vil bli rene? Her kommer løsningen.

Denne praktiske lille fugepennen maler fugene dine gode som nye i løpet av et øyeblikk. Malingen forsegler samtidig fugen og gjør det vanskeligere for skitt å sette seg. Slik gjør du: Fugene må være helt rene før de males. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Norges største utvalg av lagerførte fliser. Perfekt hjelpemiddel til deg som maler fliser! Vi tilbyr naturstein, baderomsmøbler, kraner, dusjer, verktøy og tilbehør til gode priser. Påføres helt til slutt, etter Vintro Extreme lakk.


La tørke i ett døgn før du utsetter fugene for vannsøl. Ristes godt før bruk. FUGEPENN LYS GRÅ 5ML En effektiv og lett måte å fornye fuger som har mistet sin opprinnelige farge. Pennen tusjes på rene flater for best resultat.


Ja, jeg har brukt fugepenn en del ganger. Fargen slites av etter noen måneder, men da er det jo bare å gå over fugene igjen (skjønt, det tar lenger tid enn man tror altså). Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.


Sjekk lagerstatus i din nærmeste butikk her.

Dette produktet kan ikke kjøpes på nett. Det baller alltid på seg. Jeg begynner med å tenke at jeg bare skal ha en 4-oster, litt marmelade og kjeks, og så ender jeg opp i en sånn ostebutikk, og går. Dersom fugene er lyse, finnes det andre midlertidige løsninger. Blant annet kan man prøve seg med en fugepenn , som fungerer som en maling på fugene.


Les også: Se hva du kan gjøre med gamle, stygge fliser. Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser. Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg