fredag 30. mars 2018

Bokstøtte lese

BOKSTØTTE Sannsynligvis den beste bokstøtten du noensinne har sett. Den er svært fleksibel og støtter flere lesestillinger. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv.


Bokstøtte lese

Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Ved at du slipper å holde boken på plass, kan du nå lese , notere, markere og slippe at boken faller på en annen side skulle du omsider bli forstyrret. På denne bokstøtten er det også one-hand-turning.


Det er også 1grader dreining. Kjøp alt innen Bokstøtte hos Adlibris. Enkel bokstøtte som er enkel å transportere og lett kan justeres til ønsket vinkel.


Bokstøtte lese

Fungerer best for bøker opp til 5sider. Enkle løsninger til dagligdagse problemer og utfordringer. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Ved å bruke siden, godkjenner du dette i henhold til vår personvernerklæring.


Vondt i nakken og skuldrene av å lese - tips? Våre bokhyller kan brukes til nesten alt du liker å omgi deg med. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her. Ananaser er en tidløs innredningsdetalj og disse bokstøttene gir bokhyllen glamour. De er produsert av tung messing og vil gi hjemmet ditt en varm og tidløs stil.


Kjøp trygt og enkelt - enten det er nyheter, bestselgere eller tilbudsbøker. Kjøp bøker, spill, leker, kontorvarer og hjemmeelektronikk på ark. Norges største bokhandel. Levering rett hjem eller klikk og hent i din ARK-butikk.


Bokstøtte lese

Til bøker og klær, i stuen, på barnerommet og entréen. Hyller er noe man bare må ha. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Bokstøtter i sort metall som passer perfekt sammen med de andre mesh-produktene i Q-Connect serien. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Søk etter: Kategorier. Bokstøtten hjelper deg med å ha et ryddig arbeidsområde, og gjør studeringen mer organisert. Ved å sette boken i stativet har du begge hendene frie til å ta notater. Hold orden i hyllene dine med disse smarte bokstøttene av svart- eller hvitlakkert metall! De separerer innholdet på hylleplaten og gir støtte til bøker, permer.


Finfin bokstøtte i metall utarbeidet av industridesigner Jan Landqvist i samarbeid med Tankekraft förlag. Flere bokstøtter finner du her. Your company account is blocked and you cannot place orders. Les våre betingelser. If you have questions, please contact your company administrator.


Mange brukere opplever dessverre feil med Feidepålogging. Dette skyldes endringer i Feidekatalogen hos skoleeier, og må løses hos ansvarlig i kommune eller fylke. Husk å logge ut når du er ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg