onsdag 21. mars 2018

Sedertre i potte

Dette er et nydelig lite tre for deg som ikke ønsker å måtte tenke på vanning og vedlikehold av treet i travle juletider. Det beste er å plante de i krukker eller i jorden før kuldegradene kommer. Rekker de ikke å få en naturlig herdingsprosess før kulden kommer, reduseres sannsynligheten for å klare å overvintre. Dersom du ikke har plass til et stort tradisjonelt juletre finnes det flere mindre alternativer du kan bruke.


Juletre med potte er et alternativ som mange har begynt å sette pris på.

De finnes i flere forskjellige størrelser, og du kan bruke de både ute og inne. De vanligste variantene er Normannsgran, kjeglegran, sedertre og stuegran. Vintergrønne planter gjør hagen vakker hele året og spesielt i vinterhalvåret vil de gi deg et lunt og hyggelig hagemiljø. Det finnes mange varianter av. Posts about sedertre written by Fine Funn.


TØFF PLANTE: Calosephalus, eller sølvtrå blir ekstra fine når flere står sammen i et bed eller stor potte. Vi har hatt sedertre for salg i et par-tre år nå. Jeg var faktisk av de første som tok inn både sedertre og oliventre til Norge, sier Anne Mina Lillelien, innehaver av MinaMilanda.

En seder i potte er lett å få til, og ofte behøver du simpelthen bare å kjøpe en seder i plantepotte og sette ned denne i en passende utepotte. Den liker ikke å omplantes, så unngå dette om det ikke er absolutt nødvendig. Pleieråd: Vil ha mye sollys, så plasser med fordel planten nær vindu innendørs eller i solrike forhold utendørs. Hei og velkommen til Moseplassen!


Her deler jeg, Anne Holter-Hovin hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll. Det så ut til å trives godt, og fikk mange nye friske skudd - men plutselig dør det foran øynene på meg! Har jeg vannet for mye?


Hva er grunnen til at de nye skuddene tørker inn og ramler av sammen med alle de gamle nålene, og kan treet reddes? Er du ikke født med grønne fingre? Da er eviggrønne, naturtro planter perfekt for å oppnå den trendy oasefølelsen. Gi ekstra stemning til rom med dårlig dagslys. Hos oss finner du også et stort utvalg til den koselige juletiden!


Juletre i potte (Nordmannsgran): Den tradisjonelle juletreformen og det blanke fine baret gjør Normannsgranen ekstra aktuell nå fram mot jul. Tre støv fra sedertre tre bør unngås ved å inhalere siden noen av de naturlige. Sedertre i potte 120cm.

Vakkert, varig og rimelig på sikt. På flere andre steder kan du kjøpe rød sederolje til en lavere pris, men da kan. Hos Stangeskovene Tistedal kan vi produsere kledning i sedertre. Både kunstige juletrær og ekte småtrær i potte øker i salg hos flere store forhandlere. Større plastjuletrær har en liten salgsøkning også i år, mens det gode, gamle juletreet holder stand.


Det er i furufamilien, kommer i potte og har et spesielt og litt karrig utseende. Både skjørt og robust på samme tid. Små trær i potte har hatt en fantastisk økning de siste årene, også i år, særlig edelgran i potte og sedertre i liten versjon. Legge mulch til Calla Lily sin jord blandingen hjelper jord beholde fuktighet uten å bli mettet. Velg mulch som er insekt motstandsdyktig, slik som sedertre , for å holde skadedyr fra å spise anlegget ditt.


Potte calla liljer må mates en mild løsning av balansert flytende gjødsel hver to uker mens de blomstrer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg