onsdag 14. mars 2018

Klatresko test

Kjøp Klatresko på nett. Stort utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko.


Spar opptil på våre outlet sider i dag! PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! I Klatring har vi tradisjon for solide tester.


I fjor testet vi par mhp klippeklatring og buldring. Vi snakket med et knippe av de ivrigste klatrerne vi kjenner, og ba de trekke fram sine favorittsko. Her møtes fem til duell. Test av klatresko Klatresko betyr svært mye for hvor hardt du greier å klatre. Selv på moderat nivå kan gode og riktige sko gjøre det bratte livet mye enklere.


Klatresko test

Vi har også Tenaya som sammen med Scarpa og Ocun har levert høy kvalitet på sitt klatreutstyr i en årrekke og deres klatresko er intet unntak. RIktig klatresko til riktig type klatring er viktig. Komfortabel klatresko for nybegynnere og erfarne.


Tilbud NOK 45Førpris: NOK 64Rabatt- inkl. Mad Rock Mad Monkey 2. Et par gode klatresko har mye å si for klatreopplevelsen. Pass på å finne et par klatresko som sitter godt på foten og som gir deg en fleksibel og behagelig bevegelse av foten.


Klatresko test

Det er viktig at sålen på klatreskoen kjennes god og solid – helst i sterk gummi med god friksjon. Klatresko er som navnet tilsier ment for klatring, ikke til å gå med. Velg derfor klatreskoene forholdsvis trange. Støtten i moderne klatresko skapes ved internt press forårsaket av en litt større fot enn sko! Et tiår senere er Evolv nå en av de beste klatresko -selskaper i verden, og er brukt av mange profesjonelle idrettsutøvere som Chris Sharma, Ashima Shiraishi og mange, mange flere.


Vi fører klatresko fra flere kjente merkenavn som SCARPA, MADROCK, EVOLV, FIVE. TEN, LA SPORTIVA OG MAMMUT. Finn et par klatresko du trives med på foten og som har gummi med god friksjon.


Klatresko test

Husk at klatresko former seg etter foten etterhvert, så at de kan føles litt stive ut i starten er vanlig. Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Denne testen oppsummerer grundige tester for norske turforhol både de helt nye og de mindre ferske, slik at du kan finne riktig telt uansett behov og lommebok-størrelse. The Multinational Management major courses, such as Global Strategic Management, and participation in the Global Immersion Program will prove valuable in helping me.


Nå er det endel år siden jeg klatra, og lenge siden jeg kjøpte sko, men da de var nye la jeg dem i vann, tok dem på meg, gikk rundt med dem hjemme og hadde dem. Se klatresko til dame og herre fra kjente merker som La Sportiva og Scarpa, og sammenlign priser før kjøp. Læs mere om Klatresko Miura XS grip. Det sies at klatreskoene er det eneste utstyret som kan gjøre deg til en bedre klatrer. Velg klatresko med omhu, og få en god opplevelse med på kjøpet!


Klatresko test

La Sportiva har årelang erfaring med produksjon av sko og utstyr til klatrere, og vil alltid være et godt valg for deg som trives i veggen. Vedlikehold av klatresko er viktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg