torsdag 29. mars 2018

Lysramme

Lysramme

Legg til Kjøp og Hent. Her finner du våre baderomsspeil fra Loevschall med lysramme og Corona. Lysfarge (K) og fargegjengivelse (Ra) er tilpasset for å gi riktig lys på ditt bad. Lagervare Varen er vanligvis på lager eller vil komme inn i løpet av noen dager.


Lysramme

Vi bruker cookies for å øke brukervennlighet. Lysramme for 1-, 5- og 2-hull. LED i hver ramme gir jevn lysfordeling, meget lang levetid og minimal varmeutvikling. For bruk på slepekjøretøy og bil som slepes.


Med e-merkede baklykter og reflekser. LEDframe produserer lyskasser for butikk og utsalgsste messer, arrangementet, LED og tilbehør til gode priser og kort leveringstid. Våre produkter er lokalt. Vår hovedbeskjeftigelse er salg og service av tilhengere, men som medlem av Hagia kjeden fører vi også produkter som motorsager, gressklippere, skog og.


Sykkelholder med plass til hele fire sykler, monteres direkte på tilhengerfestet. Ekstra bilskilt til brøyteskjær eller sykkelholder. Husk, det er ditt ansvar å henge på et ekstra bilskilt. Unngå bøter, kjør med lovlig skilt! Aluminium bakgrunnsramme uten integrert LED belysning for Arstyl Wallpanels dekor plater.


Systemet levers kun med ramme og deksel. Milano dobbelt servantskap med skuffer 120cm. Den lysende rammen kan fungere som markeringslys, eller dekorativt element. Dette skiltet passer blant annet til Biltema sin lysramme. DETTE SKILTET PASSER IKKE TIL BILSKILTRAMMENE SOM VI SELGER!


Lysramme

Skiltet er mindre enn et vanlig bilskilt. Teksten blir printet på hvitlakkert aluminiumsplate med UV-herdet blekk. Ud over kvalitet og holdbarhed er LED meget energisparende i forhold til den traditionelle displaykasse og lysramme.


Dette betyder at den lille merpris man giver når man investere i led lyspaneler hurtigt er tjent hjem igen i besparelsen på strøm. LED- lysramme for plassering mellom servant og servantskap. Portabel lysramme i aluminium som settes raskt opp uten verktøy. Kommer pakket i praktisk eske som gjør transport enkel og trygt. Duk på begge sider av rammen.


LED Strips leveres i ulike farger for innendørs og utendørs bruk. Rammen har innebygd strømforsyning. LED Stripen bør monteres skjult bak listverk, slik at kun lyseffekten er synlig. Norges største utvalg av plastskilt, aluminiumskilt og mye mer.


Designe veldig enkelt egne skilt etter eget ønske, rett på nettsiden og til lave priser. Finn inspirasjon, rett produkt eller nærmeste elektriker. Energi - Liv - Muligheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg