mandag 5. mars 2018

Brunstad modulsofa

Nyt gode, late dager i en myk og behagelig sofa. Se utvalget vårt her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Stilfulle designede sofaer online.


Våre siste tilskudd er Storm og Fantasy. Velg mellom mange ulike moduler, og skreddersy etter ønsker og behov. Fia gir deg muligheten til å velge mellom mange ulike moduler.


Skreddersy etter egne ønsker og behov. Fia har en fast og en formstøpt rygg, som gir god støtte. Brunstad sofa er norsk design med fokus på komfort og kvalitet. Vi har nette modeller som passer i mindre leiligheter og romslige sofaer med mange sitteplasser for de som ønsker det.


Brunstad modulsofa

Vælg imellem mange forskellige moduler, og skræddersy efter ønsker og behov. Brunstad Christian Church (BCC) er en kristen menighet som oppsto i Norge 17. Designet på modellene varierer fra det. Med en modulsofa kan du forme og bygge en sofa som passer perfekt til dine behov og ønsker.


En modulsofa kan settes sammen bit for bit, helt til du har en sofa som er skreddersydd til stuen din. Vi har moduler i utallige variasjoner, finn farger og materialer som passer. Du kan velge blant en rekke ulike sofamodeller og -oppsett og sette sammen en sofa som passer perfekt i din stue eller oppholdsrom. De aller fleste modulsofaene kommer i flere forskjellige farger og med mulighet for å bytte ut stofftype og sofaben. Everest er en moderne model med en række pudevalg.


Vores nyeste tilføjelse Storm har et moderne udtryk, mens Fantasy har et mere klassisk udtryk. Mona er vores nyeste tilføjelse til System plus familien. Med det rigtige tekstil, bliver modellen moderne og passer godt ind i dagens stil.


Alle produkter er utviklet i samarbeid med designere som setter høye krav til lang varighet, gjennomført kvalitet og god sittekomfort. Bygg en modulsofa som har plass til alle, en sovesofa til overnattingsgjesten, en sofa med oppbevaring til lekene eller hvorfor ikke et kosehjørne med sjeselong. Velg blant mange forskjellige sofastiler, trekk og størrelser. En modulsofa passer inn i de fleste hjem, enten du har behov for en liten eller stor sofa.


Brunstad modulsofa

Vi har en rekke modeller i flere farger, fasonger og materialer. Dersom ingen av disse passer ditt behov, kan du bygge din egen modulsofa hos oss med vår modulbygger. Hos oss finner du et stort utvalg ulike byggesystemer.


Alle Violante møbler er produsert på vår fabrikk i Estland. Med vår norske kulturarv kan vi tilby en fullverdig møbelkolleksjon til prisbevisste kunder. Vi har et stort utvalg av sofaer i stilriktige farger.


Brunstad modulsofa

Se hele utvalget her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg