fredag 2. mars 2018

Lage liftgardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Jeg er i gang med å sette opp min tredje liftgardin fra stoff og stil. Jeg kan lage et oppfølgingsinnlegg som handler om akkurat dette – men jeg kommer med ingen lovnad om NÅR dette kommer til å skje.


Håper du får det til før jeg kommer så langt! En liftgardin kan selvfølgelig også sys på andre måter.

En mulighet er å kjøpe et ferdig skinnesett til liftgardin. Det selges på de fleste butikker hvor de har gardinstoff. Skinnesettene kommer i opptil 1i bredde og inneholder alt du trenger for å sy deg en liftgardin. Ser du etter nye liftgardiner?


Stoff og tråd må du sørge for selv. Vi har et stort utvalg liftgardiner til alle rom, enten du trenger lystette eller transparente. Bestill fra nettbutikken. Hos oss finner du mange modeller og farger.


Du kan skape den helt riktige stilen med nøytrale nyanser i grått, sort og hvitt eller ved å bruke friske farger som rø oransje, gul eller grønn. Man kan enten kjøpe en ferdig monteringspakke, eller man kan lage det selv. Det aller første du må gjøre, er å ta mål av vinduene.


Så er det bare å henge opp gardinen og passe på at styreanordningene på lista som du trer trådene gjennom står rett over båndene. Vevene kan også brukes til å lage gardiner som gir deg mulighet for å mikse og matche farger og design etter ditt behov. Den perfekte liftgardin til ditt vindu i utsøkte stoffer.


Du kan velge blant mange design, om det skal være dekorativt, mørklegging eller transparent.

Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ. Enkelte produkter kan være utgått. Produkter som ikke er listet opp i fasit er privat eie. Man kan kjøpe fiks ferdige oppheng til dette, tilpasset ditt vindu, men du så mye rimeligere det er å lage det selv. Bolig › Inspirasjon › Sy dine egne rullegardinerBufretLignende28.


Her ser du hvordan du enkelt kan lage nye rullegardiner selv. På Hansen Dysvik selger de byggesett, dvs det du trenger av pinner og snorer osv. Har planer om å lage liftgardiner selv, og dette var jo veldig lurt:-). Hodegjerder eller sengegavler gir umiddelbart sengen et mer eksklusivt utseende. Gardiner til rimelige priser får du hos bonprix.


En annen variant er å lage en slik rett gardin som du har gjort, sy en. Det vil følgelig ta seg godt ut som liftgardin i vinduet bak benken. Skal lage sånn rull opp liftgardin , også sy gardinene selv. Kroken er festet til lifttrådene med knuter. Ved behov for justering i etterkant kan det i stedet benyttes transparente kroker.


Disse er justèrbare, der snoren festet rundt kroken uten å lage en knute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg