fredag 9. mars 2018

Herdins lakkbeis

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! Ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje. Brukes til beising og lakkering i ett.


Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering.

Alle farger kan blandes med hverandre, bortsett fra hvit. Lackbetsen finns i olika kulörer. Du kan blanda alla färgerna, förutom den vita, med varandra för att få fram den nyans som du vill ha.


HERDINS LAKKBEIS AQUA MAHOGNY 275ML Svanemerket, vannbasert beisløsning med lakk fra Herdins. Beisen brukes til trerene eller tidligere behandlede overflater. Egenskaper: Dette er en bruksklar beisløsning med lakk som kan brukes til behandling i ett trinn og gir en god grunnbeskyttelse. Beisen er lett å påføre og tåler å stå åpen lenge.


Overflødig beis skal leveres på miljøstasjon.

Oppbevar alltid vannbaserte produkter (f.eks. Herdins Interiørbeis) frostfritt. Lakkbeisen løses opp i flere minutter og er meget letthåndterlig, noe som gjør at det blir et jevnt og pent resultat.


Den er lett å jobbe med og gir et vakkert og jevnt resultat. Vannbasert og svanemerket. Lakkbeis Aqua er vannbasert og miljømerket med Svanen. En boks holder til 2-m2.


Ditt søk på herdins lakkbeis ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Den tørker fort og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate. Er tom for Almrød 7Butikk pris totalverdi ca. Kommer i flere farger. Kategori: Jotun og andre produsenters interiørprodukter.


Er i gang med å stelle stokken på en gammel Baikal, det er altså en bjørkestokk. Så jeg bestemte meg for å beise stokken litt mørkere. Har nå kjøpt Herdins lakkbeis , men ble usikker.


Salong Laki 14A suletud 1. Miljön – en naturlig del av vår verksamhet Med känsla och omtanke för vår miljö erbjuder vi produkter som skyddar, vårdar och färgar inom ytbehandling trä. Den hefter også godt på tidligere behandlede overflater og passer for møbler og mindre snekkerarbeider.

Syrebeistone, 3ml. Den gir en vakker og fyldig beisnyanse med mye glans som forsterker treets natur-lige struktur og gir overflaten liv. Har du noe forslag til valg av beis til furutrapp?


Har sett på Herdins lakkbeis. Vil ha en farge som ikke er alt for mørk, og ser på bøk fargen. Fremgangsmåten for å beise, noe tips her? Hva er beis: svamp eller penser.


For å få fordelt beisen utover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg