mandag 12. mars 2018

Veggtapet ikea

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Kjøp nattbord eik hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Nedenfor finner du små og store nattbord i ulike farger og design.


Våre nattbord kommer i en rekke farger som hvit, eik og svart, slik at du garantert finner nattbordet som passer inn i ditt soverom. Velg mellom nattbord med smart lagringsplass, som hyller og skuffer, og stilige vegghengte nattbord. Her har vi samlet vårt utvalg av nattbord i ulike varianter. Du finner nattbord i eik , nattbord i marmor, nattbord i betong, hvite nattbord og sorte nattbord. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon Omtaler Levering anmeldelse(r) Folie og MDF.


Det riktige nattbordet kan gjøre mye for et soverom. Kompletter ditt soverom med en praktisk og fin oppbevaringsplass ved sengen som passer inn med øvrig innredning! Sengebord og vegghengte nattbord.


I vårt sortiment finner du et stort utvalg av nattbord i flere forskjellige material og design, alt for att du skal kunne finne et nattbord som passer deg. Velg et nattbord med rett design og de praktiske detaljer du vil ha! Uansett om du leser på senga eller ikke er det praktisk med et nattbord eller to. Stort utvalg av fine nattbord i flere stilarter.


Se lagerbeholdning i butikk Pr. Nattbord DALBY skuff eik. I tillegg er det spor på baksiden av bakbena slik at ledningsrotet kan skjules. Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom. Lave priser og rask levering.


Nordli nattbord har en skjult skuff som gir plass til mobillader og ledninger. When a great deal means a great deal! Oljet eik , white washed og sort. Understell er i sort pulverlakkert stål.


Vi har nattbord som både gir deg mye plass til oppbevaring, men vi har også minimalistiske nattbord. Bord til lave priser. Det enkle Nordiske designet i dette møbelet gjør det utrolig anvendelig, og det tykke treverket understreker den gode kvaliteten. Bruk det som nattbord , eller legg nøklene på det i gangen. Perfekt blir det uansett!


OBS kan forekomme forsinkelser! Flere forskjellige modeller og priser. Handle raskt og enkelt på Ellos. Oppdag moderne nattbord fra BoConcept. Design som passer for alle soverom.


Stilrene nattbord i et moderne design kan gi et lekkert og eksklusivt inntrykk i soverommet. Et nattbord i moderne og klassisk design. For eksempel har vi nattbord med skuffer, hvor du kan oppbevare akkurat det du har lyst til. Dersom du ikke behøver et helt nattbord , men i stedet ønsker å ha et lite bord i eller ved siden av selve sengen som gir deg muligheten til å lese, jobbe, spise på sengen eller se på serier på nettbrettet ditt, er et sengebord perfekt. HDF-plater består av meget fine trefibre som er presset hardt sammen med lim.


Vi har et antikt nattbord til deg, som gjerne vil ha et antikt og elegant preg i soverommet ditt. Velkommen til nettbutikken! Det er det nest beste, rett etter vuggevisen. Billige nattbord online fra Trademax.


Tilhører vår senge-serie Box som er laget i solid MDF med mørk eike farget melamin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg