tirsdag 6. mars 2018

Godt sminkelys

Sjekk ut Godt Sminkelys. Jeg er ikke eldst i søskenflokken, men har kompensert ved å bruke en del narkotika, så jeg tenker det teller som av 10. Altså prinsippet er det samme, men man bruker den på en helt annen måte. Anbefalt bruk av denne er for eksempel på arbeidsplassen.


Jo, mer energi og bedre humør, noe som samsvarer godt med mine erfaringer. Tabiano er en flott lampe til speilbelysning! Kan monteres på baderom innenfor godkjent sone. Det følger ikke med ledning til denne lampen.


Baderomslamper skal monteres av autorisert elektriker. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering. Noen fine kvister og en lyslenke blir en vakker bukett. Grener fra trollhassel egner seg veldig godt til pynt, de er liksom så – ja, nettopp trolske.


Godt sminkelys

Bruk den på julekalenderen. Den hjemmelagde julekalenderen blir enda finere med lyslenke, og gløder innbydende i halvmørket en julemorgen. Selv om du som oftest sminker deg på badet er det ikke der du bør oppbevare sminken din.


Det å oppbevare sminken eller sminkebørstene dine på badet er ikke en god idé, da disse ikke tåler fuktighet og varierende temperaturer. Du bør for eksempel heller innrede soverommet ditt med en fin kommode og et speil – husk også et godt sminkelys. Lyset må ikke bare være LED-lys, men kan godt være lysstoffrør bak en glassflate.


Lys kan også komme fra baksiden av speilet. Da får du godt sminkelys og følelse av litt Hollywood-glamour. Og husk at store speil er ut. De skal være smale og stå på høykant, eller ligger i øyehøyde, forteller Imset. Her gir vi deg rådene du trenger.


Det er verdt å bruke litt ekstra tid når belysning til badet skal planlegges. Lyssettingen på badet skal både gi godt lys til barbering og sminking foran speilet og et godt oversiktslys når badet skal rengjøres. I tillegg må lysarmaturet være sikker i bruk i våtrom.


Belysningen har Malene og Brian fått hjelp til av en venninne. Ved speilene er det valgt metallamper fra Delta Light som både sender lyset opp og ne noe som gir et godt sminkelys. Stellebordet som står rett innenfor døren, har paret selv laget av stålrør og hjul med lås fra den lokale byggevareforretningen.


Men jeg er jo kona her hjemme, og innrømmer gladelig at hovedgrunnen til at vi (ehh. jeg?) valgte dette, er at jeg synes det er penere enn andre alternativer. Men du trenger en annen lyskilde ved et stort ba er godt lys foran vasken, men det blir litt i duseste laget et stykke unne. Et godt sminkespeil gjør jobben enklere. Om du foretrekker lommespeil eller et større sminkespeil til sminkebordet, vi har speil fra Simplehuman og Beurer i alle prisklasser. Flere av disse har forstørrende glass og oppladbare LED-lys slik at du alltid sminker deg i riktig og tilnærmet sollys - perfekt når du skal sminke deg utenfor badet.


Samtidig trenger man for eksempel godt sminkelys. Ved speilet kan det være en fordel å få lys fra veggen, da en downlight ovenfra vil gi harde skygger nedover ansiktet. Et speil med innebygd belysning kan være et godt alternativ, men vær litt kritisk her også, det er stor forskjell på kvaliteten.


Ulike soner også på badet er viktig. Tenkte på en ting: løsningen med sminkebord ser stilig ut, men du får ikke et godt lys til å sminke deg (med mindre du får installert noen lamper på begge sidene av speilet). Ellers må du snu deg hele tida til vinduet for å få godt ‘sminkelys ’ på deg, og dette blir kanskje ikke så praktisk. Lysarmatur innebygd i hver sin side af speilet er også en klassisk og praktisk løsning på baderom, og kan sikre godt og realistisk sminkelys. For å sikre deg at lyset gir et realistisk bilde av ansiktet og fargetonene når du sminker deg, bør du gå etter speil med innebygde lysflater på hver side.


Godt sminkelys

Skolen ligger idyllisk til på Jeløy i Moss. En liten skole, hvor alle blir sett og godt ivaretatt. En god belysningsplan er også viktig på badet slik at du kan få godt ”sminkelys ” og ett behagelig lys til avslappende karbad når man ønsker det.


Stort utvalg av lamper og belysning i alle mulige farger og stiler. Vet det finnes på IKEA, men det finnes ikke i nærheten her. Jeg vil helst ikke betale mer enn 5for det heller. Noen som vet hvor jeg kan finne et, som har godt. Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke hjemmeatmosfæren.


Godt sminkelys

Innendørs kan du mikse og matche med bordlamper, vinduslamper, gulvlamper og taklamper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg