tirsdag 6. mars 2018

Maritimt interiør blogg

EN MARITIM SOMMERDRØM Sommeren er her med sine lange dager og lyse kvelder, endelig kan vi nyte kveldene utendørs igjen. Norsk maritimt Museum på Bygdøy pakker nå langt på vei ned sin gjenstandssamling for å gjøre plass til moderne teknologi, Porsgrunns nye sjøfartsmuseum (Du Verden) satser på ny teknologi, det samme gjør Stavanger sjøfartsmuseum som pusser opp og utvider til 2. Hjem Bergene Holm Inspirasjonspris Moderne og maritimt med spilepanel. Tøft og trendy interiør.


Interiør MK design er et konsept der vi jobber kreativt med seilduk og wire på land. Utforming og bruksområder for kompositter, membraner og ulike wireoppheng er ubegrenset.

Spar Kjøps Nyhetsbrev. Hos familiebedriften Båtinteriør, finnes mye maritimt til hjem og båt. En livstilsbutikk i landlige omgivelser ved sjøen! Mange småmøbler og dill dall, kaffe, te og sukkertøy.


Nettbutikken er en livsstilsbutikk med et stort utvalg av interiør , møbler, klær og. Ulike stiler og prisklasser. Vi har også leker og kalkmaling.


Interiør produkter med Maritimt preg, servietter, puter og flotte pyntegjenstander i topp kvalitet.

Perfekt til å pynte opp hytten ved sjøen eller det maritime hjem. Til båten har vi krus, boller og fat laget i melamin, knuser ikke og er veldig lette. I tillegg til vanlig interiør ønsker vi i vakkerthjem. En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem.


Maritim klokke ( Anker) Tilbud NOK 14Førpris: NOK 29Rabatt- inkl. En lekker og maritim klokke. Hvit eller sort reim. Vard Brattvåg ferdigstiller Yara Birkeland. Frøy Gruppen slås sammen.


Fire Hjerter Gift og mamma til to flotte karer - og år. Jobber til dagelig i IT-bransjen. Bloggen min kommer nok til å ha fokus på interiør ispedd litt av. Etter å ha jobbet med renovering og oppussing av gamle hus i en årrekke, er jeg blitt i overkant interessert i interiør. Stilen min kan vel beskrives som nostalgisk.


Når en bor så nær sjøen blr det også naturlig med innslag av røffe naturmaterialer og maritime detaljer. Jeg er veldig glad i kontraster.

Tine elsker interiør og kreativitet. På bloggen finnes en rekke flotte bilder fra hennes hjem, og masse nyttige tips om hvordan du kan gjøre om noe gammelt til noe helt nytt. Camilla at home Camilla planlegger å bygge hus og på bloggen samler hun sine ideér og alt hun inspireres av i prosessen.


All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg